Pesupähkinät 500g

8,90

"Pesupähkinät" eli kiinansaippuamarjat sisältävät sapoiinia, joka irtoaa "pähkinöistä" jo 30 asteen pesulämpötilassa ja pesee pyykit puhtaiksi ja pehmeiksi ilman mitään ylimääräisiä aineita.

Pesupähkinät tulevat kankaisessa säilytyspussissa ja mukana on myös pikkuinen pussi, jolla pesupähkinät annostellaan pyykkikoneeseen. Annostelee mukana tulevaan pikkupussiin 4-8 pesupähkinän puolikasta pyykin likaisuuden mukaan. Samoilla pesupähkinöitä voit käyttää 2-3 kertaa eli tämä puolen kilon säkki pesupähkinöitä riittää todella moneen koneelliseen.

Pesupähkinät sopivat kaikelle pyykille kuten myös villalle ja silkille ja ovat turvallinen ja allergeeniton tapa pestä esim.vauvapyykkiä ja kestovaippoja.

Pesupähkinöistä voi myös tehdä liuksen, joka käy nestemäisenä pyykkiaineena, yleispuhdistusaineena ja vaikka tiskiaineena. Lioksen valmistat näin: Murskaa kourallinen pesupähkinöitä ja liota yön yli 1 litrassa vettä. Siivilöi pesupähkinät pois liuoksesta ja säilytä kylmässä. Liuos säilyy noin viikon.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa tätä tuoteryhmää: Ekologinen pyykinpesu