Kasvovedet

Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

Murumuru Moisture Boost Kasvovesi

Erittäin kosteuttava kasvovesi paksulla, hyvin kerrostettavalla koostumuksella. Sisältää prebiootteja.

14,90

Flow Cosmetics Ruusuvesi

Luonnonmukainen kasvovesi kuivalle, herkälle ja ikääntyvälle iholle. Rauhoittaa ihon punoitusta. Sopii couperosa-iholle.

23,95

Fiini Naturally Rosmariini Kasvovesi 100ml

Tasapainottava kasvovesi normaalille, seka-ja rasvoittuvalle iholle, akneiholle ja nuorelle iholle. Hillitsee ihotulehdusta.

7,95
27,95 €

Flow Cosmetics Laventelivesi

Luomulaventelivesi kutiavalle ja ärtyneelle iholle sekä hiuspohjalle ja rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle.

22,95

Flow Probioottinen Kamomillavesi

Probioottinen luomukamomillavesi kuivalle, ärtyneelle ja punoittavalle iholle kasvovedeksi.

27,95

Murumuru AHA-Moment Kuoriva Kasvovesi

Hedelmähappoja sisältävä kuoriva kasvovesi antaa kyytiä mustapäille ja ihon sameudelle. Sopii normaalille ja rasvoittuvalle iholle. 100ml.

18,90

Fiini Naturally Ruusu-Kaura Kasvovesi 100ml

Rauhoittava ja kosteuttava kasvovesi kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle, ikääntyvälle ja couperosa-iholle. Sis.hyaluronihappoa.

27,95

Uusi Feel Free Kasvovesisuihke

Kosteuttava luonnonkosmetiikan kasvovesisuihke kaikille ihotyypeille. Sisältää hamppua, klorofylliä, aloe veraa ja hyaluronihappoa.

8,50

Kasvovedet

Laadukas luonnonkosmetiikan kasvovesi on tärkeä apua kasvojen ihon kosteutuksessa.

Kasvovesi on tuote, jota ei ihonhoidossa kannata jättää väliin. Kasvovesi tasoittaa puhdistuksen jälkeen ihon pH:n, rauhoittaa ja kosteuttaa.

Usein kosteuttavimman lopputuloksen saat taputtelemalla kasvoveden kasvoille puhtailla sormilla. Tarvittaessa voit kerrostaa kasvovettä useamman kerroksen. Toki voit käyttää kasvovettä myös laittamalla sitä kestovanulappuun ja pyyhkimällä lapulla kasvojasi, mutta sormien kautta laitettuna yhtään kasvovettä ei imeydy vanulappuun haaskuuseen.

Aamuisin useimmille ihotyypeille riittää pelkkä vesipesu, mutta kasvovettä ei aamullakaan kannata unohtaa. Huuhtele aamuisin kasvot pelkällä vedellä ja taputtele kosteuttava kasvovesi kasvojesi iholle ennen kasvovoidetta.

Kunnollinen kosteutus on hehkuvan ihon perusta. Ikääntymisen merkitkään eivät tule hyvin kosteutetulle iholle yhtä helposti näkyviin.

Myös epäpuhdas ja rasvoittuva iho kaipaa kasvoveden tuomaa vesikosteutusta. Kasvovesi on parhaimpia keinoja torjua ihon pintakuivuutta.

Muista tietenkin myös sisäinen kosteutus eli riittävä veden juominen.