Nestemäiset shampoot

Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

Ole Hyvä Shampoo, Havumetsä-Viherminttu

Raikkaan havumetsän tuoksuinen suomalainen shampoo. Virkistää päänahan verenkiertoa. 350ml.

9,90

Ole Hyvä Tervashampoo

Suomalainen biohajoava tervashampoo erityisesti kuivalle ja hilseilevälle päänahalle. 350ml.

9,90

Überwood Lasten pesugeeli/shampoo

Hellävarainen sulfaatiton pesugeeli/shampoo lapsille. Käy myös aikuisten hellävaraiseen, sulfaatittomaan pesuun.

10,95

Überwood Vital Shampoo/Suihkugeeli

Virkistävä 2in1 suihkugeeli/shampoo luonnonkosmetiikkaa. Mieto raikas metsäinen tuoksu, jossa mukana virkistävää mentholia.

10,95

Überwood Korjaava Shampoo

Laadukas luonnonkosmetiikan shampoo erityisesti kuiville ja vaurioituneille hiuksille. 200ml

10,95

Überwood Colour Shine Shampoo

Väriä kirkastava luonnonkosmetiikan shampoo värjätyille ja samean värisille hiuksille. 200ml.

10,95

Überwood Scalp Care Shampoo

Hiuspohjaa hoitava shampoo, joka rauhoittaa kutinaa, vähentää hiuspohjan ärtyneisyyttä sekä hillitsee hilseilyä.

10,95

Saaren Taika Tyrni-Kehäkukka Shampoo

Hiuksia vahvistava ja hiustenlähtöä ehkäisevä runsaasti kasviuutteita sisältävä sulfaatiton shampoo. 200ml

22,95

Ole Hyvä shampoo, Nokkonen-Yrtti 350ml

Hiuspohjaa rauhoittava shampoo erityisesti ravoittuville hiuksille. Raikkaan yrttinen rosmariinin tuoksu. 350ml

9,90

Ole Hyvä Shampoo, Tyrni-Vanilja 350ml

Rasittuneita hiuksia vahvistava vaniljantuoksuinen tyrnishampoo. Biohajoava, vegaaninen suomalainen shampoo luonnonkosmetiikkaa.
 

9,90

Ole Hyvä Shampoo, Tyrni-Vanilja 1000ml

Herkullisen tuoksuinen, hiuksia vahvistava tyrni-vanilja shampoo täyttöpussissa. Suomessa valmisettua luonnonkosmetiikkaa.

19,90

Ole Hyvä Shampoo, Karpalo-Inkivääri 350ml

Antioksidanttista karpaloa ja päänahan verenkiertoa vilkastuttavaa inkivääriä sisältävä suomalainen shampoo rasittuneille hiuksille. 350ml.

9,90

Bruns Nr01 Kookos Shampoo 330ml

Kookoksen ja kardemumman tuoksuinen sulfaatiton shampoo kaikille hiustyypeille. Tuuheuttava. CG-metodiin sopiva.

27,95

Bruns Nr24 Hopeashampoo 330ml

Luonnonmukaisempi (ei aivan täyttä luonnonkosmetiikkaa) hopeashampoo taittamaan vaaleiden hiusten keltaisuutta.

31,00

Saaren Taika Curl Care Shampoo

Curly girl metodiin sopiva sulfaatiton shampoo erityisesti taipuisille ja luonnonkiharille hiuksille. Vähentää pörröisyyttä.

22,95

Hempaattinen KorpiSpa Shampoo

Hamppuöljyä ja marja-uutteita sisältävä sulfaatiton shampoo, joka helpottaa päänahan kutinaa ja hilseilyä. Valmistettu Suomessa.

16,95

Saaren Taika Hiustenlähtöä ehkäisevä shampoo

Sulfaatiton shampoo erityisesti elottomille, vaurioituneille ja hiustenlähtöön taipuvaisille hiuksille. Vegaanista luonnonkosmetiikkaa.

27,95

Nestemäiset shampoot

Nestemäiset shampoot luonnonkosmetiikkaa.

Luonnonkosmetiikka on hyvä valinta hiuksillesi. Luonnonkosmetiikka ei sisällä ikinä silikoneja eikä parabeeneja eikä voimakkaita synteettisiä hajusteita.

Osassa luonnonkosmetiikan nestemäisistä shampoista voi olla sulfaatteja, mutta luonnonkosmetiikassa käytetyt sulfaatit eivät ole hiuksille vahingollisia kuten "tavalliset" sulfaatit voivat olla. Myös luonnonkosmetiikan sulfaatit voivat kuivattaa päänahkaa, joten jos sinulla on herkkä ja kuivuudesta kärsivä päänahka niin sulfaatiton shampoo sopii sinulle todennäköisesti paremmin. Kokeile esim.erittäin korkealaatuista Bruns Productin sulfaatitonta shampoota.

Jos taas jotkut luonnonkosmetiikan shampoot eivät sinusta tunnu riittävän peseviltä ja päänahkasi kutisee sen vuoksi että tuntuu ettei päänahka puhdistu kunnolla paksujen hiusten alla, voikin hellävaraista luonnonkosmetiikan sulfaattia (sodium coco sulfate) sisältävä shampoo olla sinulle paras shampoovalinta (tai sitten sulfaatiton, mutta tehokkaasti pesevä palashampoo). Hellävaraisempaa luonnonkosmetiikassa sallittua sulfaattia on mm.Ole Hyvä shampoissa ja Überwoodin aikuisten shampoissa.

Oletko muuten huomannut, mikä ainesosa on todennäköisesti ainesosaluettelon kärkipäässä jos ostat lastenshampoon marketista? Ensimmäinen ainesosa ehkä on vesi, ja jo toinen saattaa olla sodium laureth sulfate eli hyvin voimakkaasti pesevä sulfaatti, jota ei ekokauppiaan mielestä missään tapauksessa kannattaisi päähän laittaa, ei ainakaan lasten herkkään päänahkaan. Alle kouluikäisen lapsen hiukset harvoin tarvitsevat ollenkaan shampoopesua. Jos koet shampoopesun tarpeelliseksi niin Oranssi Orava suosittelee lämpimästi, että valitset lapsellesi sulfaatittoman shampoon. Voit hyvin myös kokeilla lapsen hiuksille hoitoainepesua (esim.Ole Hyvä hoitoaine) tai jos vaahtoaminen tuntuu tärkeältä niin Cattecon vaahtoavaa hoitoainetta (Helmi tai Kaste). Myös palashampoista löytyy hellävaraisia vaihtoehtoja, jotka sopivat lasten hiustenpesuun silloin kun shampoopesu on tarpeen.