1 - 1 / 11 tuloksesta

Salmen Suopa Palashampoo, Hamppu&Nokkonen

12,90


Salmen Suopa palashampoo, Hamppu&Nokkonen, on normaaleille ja rasvoittuville hiuksille tarkoitettu hiuksia vahvistava shampoo. Pesee hiukset hellävaraisesti, mutta hyvin puhdistaen.

Salmen Suopa palashampoo pesee hiukset hellävaraisilla luonnonkosmetiikan tensideillä. Ei sisällä saippuaa eli ei jätä hiuksiin tahmeutta kuten saippuaa sisältävä palashampoo saattaa tehdä. Salmen Suopa palashampoissa on käytetty kolmea hellävaraista tensidiä, mikä tekee näistä hellävaraisempia ja miedommin peseviä kuin yhden tensidin palashampoot, joita useimmat saippuattomat palashampoot ovat.

Nokkonen on hiuksia vahvistava ja tuuheuttava yrtti, joka myös rauhoittaa hiuspohjaa. Nokkonen voi hillitä hiuspohjan kutinaa ja hilseilyä. Nokkosella on myös huomattu olevan hiuspohjan talintuotantoa tasapainottava vaikutus. Siksi nokkosta suositaan usein erityisesti rasvoittuville hiuksille tarkoitetuissa shampoissa. Voit kuitenkin hyvin käyttää Salmen suopa Hamppu&Nokkonen palashampoota, vaikka hiuksesi eivät juuri rasvoittuisikaan, mutta kaipaa tuuheuttavaa ja hiuksia vahvistavaa shampoota.

Hamppu&Nokkonen palashampoo tuoksuu ihanan pirteästi piparmintulta, rosmariinilta ja teepuuöljyltä. Nämä eteeriset öljyt tuovat shampoopalaan miellyttävän tuoksun, mutta lisäksi näillä eteerisillä öljyillä on hiuspohjaa tasapainottavia vaikutuksia.

Salmen Suopa Hamppu&Nokkonen on 2in1 shampoo, jonka kanssa et ehkä välttämättä tarvitse olleenkaan hoitoainetta (useimmille pitkille hiuksille ekokauppias tästäkin huolimatta suosittelee hoitoainetta). Tämä shampoopala sisältää parsakaalista johdettua hoitavaa ainesosaa sekä kaakovoita ja kosteuttavaa hamppuöljyä, jotka voivat kokonaan poistaa hoitoaineen tarpeen.

Lisäksi hamppu&nokkonen shampoossa on kevyesti syväpuhdistavaa rasulsavea.

Oranssi Orava suosittelee Salmen Suopa Hamppu&Nokkonen palashampoota sinulle, joka jo olet testannut muutamaa palashampoota etkä vieläkään ole löytänyt hiuksillesi ja päänahallesi sitä parhainta palashampoota. Salmen Suopa palashampoo vaahtoaa huonommin kuin useimmat palashampoot, joten näiden käyttö on aavistuksen työläämpää. Oranssi Orava ei siksi välttämättä suosittele näitä palashampoita ensimmäisiksi palashampoiksi tai jos olet kovin kärsimätön. Jos taas etsit mietoa, hyvää palashampoota eikä helppo vaahtoavuus ole ensisijainen kriteerisi niin Salmen Suopa voi olla sinulle juuri se paras palashampoo. Voit lukea Oranssin Orava Erikan kokemuksia Salmen Suopa palashampoista ekokauppiaan blogista: Täältä.

Valmistusmaa: Suomi

Suomalaista luonnonkosmetiikkaa.

Ingredients: Sodium Cocoyl Isethionate, Aqua, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Brassica Alcohol, Brassicyl Valinate Esylat, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Rosmarinus Officinalis Flower / Leaf / Steam Water, Myrica Pubescens Fruit Wax, Moroccan Lava Clay, Cannabis Sativa Seed Oil, Sucrose Cocoate, Theobroma cacao seed butter, Urtica dioica leaf, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Rosmarinus officinalis leaf oil, Melaleuca alternifolia leaf oil, Mentha Piperita Oil,L-Lactic acid

Limonene*(*esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä)

 

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Salmen Suopa, Hiukset ja parta, Palashampoot (shampoopohjaiset), Uutuustuotteet
1 - 1 / 11 tuloksesta