Onnenpussi Suolasaippua, Natural

12,50


Onnenpussi Suolasaippua Natural on kaikille ihotyypeille sopiva merisuolaa sisältävä palasaippua. Hellävarainen merisuolasaippua sopii niin suihkusaippuaksi kuin koko perheen käsienpesuunkin ja käy myös kasvoille. Hajusteeton ja vegaani.

Onnenpussi suolasaippuan kaunis sydämenmuoto tekee tästä saippuasta myös kauniin yksityiskohdan kylpyhuoneeseen. Ihana myös lahjana ja viemisenä. Suola tekee saippuasta tiiviin, jolloin saippua on hyvin riittoisa ja pysyy pehmenemättä käyttökelpoisena loppuun saakka. Vaikka suolasaippua ei pehmenä mössöksi kuten jotkut hyvin pehmeät saippuat, säilyy tämäkin saippua vielä parempana jos säilytät saippuaa saippuakupissa, josta vesi pääsee valumaan pois.

Suomalaista luonnonkosmetiikkaa. n.120g.

INCI/Ingredients: Sodium Chloride (puhdistamaton merisuola), Sodium Cocoate (kookosöljy), Sodium Rapeseedate (rypsiöljy), Aqua (vesi), Sodium Olivate (oliiviöljy), Sodium Castorate (risiiniöljy).

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Palasaippuat, Onnenpussi, Vartalo ja hygienia, Tuoksuttomat ekotuotteet, Tuoksuton ihonhoito