Luonkos Metsä-vartalovoidekakku, Vitality

32,00


Luonkos Vitality vartalovoidekakku on tuoksuton ja kaikille ihotyypeille sopiva kiinteä vartalovoide ihon ravitsemiseen ja hoitoon. Ihon lisäksi Vitality-metsäkakku hoitaa ja vahvistaa myös immuunijärjestelmää sen sisältämän Reconnecting Nature™ mikrobiuutteen ansiosta.

Luonto ja metsä ovat suomalaisille tärkeitä rentoutumis-ja levähdyspaikkoja. Rentoutumisen lisäksi luontoyhteys vaikuttaa positiivisesti myös ihmisen vastustuskykyyn monipuolistaen ihmisen mikrobikantaa. Jos joka päivä et ehdi metsään, voit saada immuunijärjestelmää vahvistavan luontoaltistuksen myös käyttämällä tätä vartalosi ihoa hoitavaa vartalovoidepalaa päivittäin.

Reconnecting Nature™ mikrobiuute on Helsingin ja Tampereen yliopistojen yhteistyönä kehitetty hanke, jonka tarkoituksena on vahvistaa ihmisten vastustuskykyä päivittäin käytettävien tuotteiden mukana. Mikrobiuutteella on tutkitusti samanlainen immuunijärjestelmää ja allergioita ehkäisevä vaikutus kuin oikealla metsäkosketuksella. Kaupungissa elävä ihminen, joka ei normaalisti päivittäin saa riittävää luontoaltistusta voi jo kahden viikon "metsäkakun" käytön aikana vahvistaa merkittävästi omaa mikrobistoaan. Luonkosin metsäkakut olivat ensimmäisiä kosmeettisia tuotteita, missä mikrobiuutetta on käytetty.

Luonkos vartalovoidekakku Vitality sopii hyvin koko perheen käyttöön. Metsämikrobeja sisältävällä ihonhoitotuotteella voit lisätä myös pikkulasten metsäaltistusta. Moni atoopikko ja jopa psoriaatikko on kertonut saaneensa apua Luonkos metsämikrobi-vartalokakun käytöllä.

Luonkos vartalovoidekakku on vegaanista luonnonkosmetiikkaa.

Luonkos vartalovoidekakun käyttö: Pyörittelen vartalovoidekakkua käsissäsi ja hiero käsiin siirtynyt öljy vartalollesi tai pyörittele metsäkakkua suoraan vartalosi iholle. Anna imeytyä hetki. Imeydyttyään vartalokakku ei sotke vaatteita.

 

Valmisusmaa: Suomi

Parasta ennen 04/2025

Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter**, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Hydrogenated Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojoba Wax)**, Olive Squalane, Humus Extract, Avena Sativa (Oat) Kernel Oil, Tocopherol (Vitamin E), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hordeum Vulgare (Barley) Starch, Betaine

**Organic ingredients

60ml

 

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Luonkos Öljypuhdistuskakku, Infinity Luonkos Öljypuhdistuskakku, Infinity
29,00 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Luonkos, Vartalo ja hygienia, Vartalovoiteet ja vartalokuorinnat, Tuoksuttomat ekotuotteet, Tuoksuton ihonhoito, Metsä