Famo Yrttishampoo, Töyhtöhyypiö

13,50


Famo Töyhtöhyypiö palashampoo pesee hiukset hellästi ja täysin tahmaamattomasti kuten muutkin pöllöshampoot. Tämä pöllö on lisäksi täynnä hiuksia vahvistavia ja hiustenkasvua tukevia luonnonantimia.

Töyhtöhyypiö sopii erityisesti heille, jotka haluavat pitkät ja vahvat, tuuheat hiukset ja toki myös heille, joiden hiukset ovat jostain syystä ohentuneet ja tarvitsevät lisävoimaa. Mainio myös heille, jotka hakevat hellästi pesevää ekologista shampoota tai luontoystävällistä curly girl-tuotetta. Famo töyhtöhyypiö saattaa olla suosikkishampoosi myös jos olet kärsinyt päänahan kutinasta ja kuivuudesta.

Famo Töyhtöhyypiö sisältää amlaa (intialainen karviaismarja), jonka rasvahapot vahvistavat hiusta, vilkastuttavat päänahan verenkiertoa sekä stimuloivat hiustenkasvua ja tuovat helpotusta päänahan kuivuuteen ja ärtyneisyyteen. Myös töyhtöhyypiön sisältämä multani mitti vilkastuttaa päänahan verenkiertoa. Hyvin toimiva päänahan verenkierto edesauttaa hiusten kasvua ja vahvistumista ja vähentää hiusten ennenaikaista lähtöä. Mineraalirikas multani mitti hoitaa myös päänahkaa sopien sekä kuivan että rasvoittuvuudesta kärsivän päänahan hoitoon, koska se tasoittaa päänahan talineritystä.

Töyhtöhyypiön sisältämää shikakaita on Intiassa käytetty hiustenhoitoon jo satoja vuosia. Shikakai-puun palot, lehdet ja kuori ovat rikas A-, C-, D-, E- vitamiinilähde. Shikakai edistää hiustenkasvua.

Ja mahtavien luonnonaineiden lista vain jatkuu: Aritha on luonnosta löytyvää ”shampoota”, joka hillitsee hiusten rasvoittumista, nuorentaa hiuspohjaa ja edistää hiusten kasvua.

Hibiscus on yksi tunnetuimmista yrtteistä hiuskasvun edistämiseksi. Hibiscus-kukat ja -lehdet vähentävät hiusten ennen aikaista putoamista. Hibiscuskukkien luonnossa esiintyvät aminohapot toimittavat hiuksille ravintoaineita jotka auttavat hiuskasvun edistämisessä. Nämä aminohapot tuottavat erityisen tyyppisen rakenneproteiinin, nimeltään keratiini, joka on hiusten rakennusosa. Keratiini sitoo hiuksia ja tekee niistä vähemmän alttiita murtumiselle.

Käyttö: Kastele hiukset ja pöllö-palashampoo. Hiero pöllöpalaa käsissä tai pyörittele suoraan kosteisiin hiuksiin. Töyhtöhyypiö ei vaahtoa aivan yhtä helposti kuin muut Famon pöllöshampoot, mutta kun vaahdottelet palaa hetken vaikkapa suihkun alla niin saat tälläkin runsaan ja pehmeän vaahdon. Ekokauppias suosittelee hiustenpesussa kahta vaahdotuskertaa eli ensimmäisen vaahdotuksen jälkeen nopea välihuuhtelu ja sen jälkeen toinen, vielä huolellisempi vaahdotus. Mutta mikäli et halua vaahdottaa kahta kertaa niin Töyhtöhyypiö sopii yhden vaahdotuskerran pesuun siinä missä muutkin shampoot.

Saippuaton ja täysin tahmaamaton palashampoo. Sopii luonnonystävän curly girl-metodiin.

Suomalaista luonnonkosmetiikkaa. Valmistettu käsityönä Keravalla.

Sodium Cocoyl Isethionate, Solum Fullonum (Fuller's Earth), Emblica Officinalis (Amla), Sapindus Laurifolia (Aritha) fruit powder, Hibiscus sabdariffa (Hibiscus) fruit powder, Acacia Concinna (Shikakai) fruit powder, Coffea arabice seed oil, Hydrolized Wheat Protein

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Hiukset ja parta, Famo, Palashampoot (shampoopohjaiset)