Elämänpuu Aktiivihiili Kasvosaippua

Tällä hetkellä loppuunmyyty.

Ilmoita saatavuudesta
12,50

Miellyttävän tuntuinen palasaippua kasvoille. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisen hyvin epäpuhtaalle iholle. Ei pintakuivata ihoa, joten käy myös kuivalle iholle.

Elämänpuu Aktiivihiili Kasvosaippuan aktiivihiili syväpuhdistaa ihon epäpuhtauksia tehokkaasti. Tamanuöljy tehostaa ihosolukon uusitumista ja tekee siitä sen vuoksi erittäin tehokkaan hoitamaan esim.finneistä syntyneitä arpia. Sisältää tulehduksia hillitsevää teepuun eteeristä öljyä.

Aktiivihiili-teepuu kasvosaippua puhdistaa kasvosi epäpuhtauksista hellävaraisesti, tehokkaasti ja ihoa hoitaen. Mainio ekologinen kasvoputsari palamuodossa. Voit toki käyttää tätä palasaippuaa myös vartalolle.

Elämänpuu kasvosaippua ei pintakuivata ihoa. Ihon pintakuivuus helposti lisää finnejä.

Elämänpuu aktiivihiili kasvosaippua on erittäin hyvä "kahden sukupolven" palasaippua: Sopii hyvin teinin herkälle epäpuhtaalle iholle, mutta palvelee hyvin myös teinin vanhempia. Tuo helpotusta aikuisen hormoninäppylöihin. Sopii hyvin kaksoispuhdistuksen toiseen vaiheeseen öljypuhdistuksen jälkeen. Elämänpuu kasvosaippua on kasvoputsarina erittäin riittoisa ja sen vuoksi käytössä edullinen. Yksi pala vastaa riittoisuudeltaan monta puhdistusvaahtoapulloa.

Kasvosaippuan käyttö:

Kostuta kasvot ja saippua ja vaahdottele saippuaa käsissäsi ja siirrä vaahto kasvoille. Pyörittele. Vältä saippuavaahdon joutumista silmiin. Kuivaa hellävaraisesti pyyhkeellä ja taputtele kasvoille kasvovesi ennen kasvovoidetta.

Useimmille ihotyypeille saippuapesu iltaisin riittää. Aamulla voit huuhdella kasvot pelkällä vedellä tai taputella kasvovedellä.

Mikäli käytät vedenkestävää meikkiä tai fysikaalista aurinkosuojaa, suosittelee Oranssi Orava, että teet ennen saippuapesua öljypuhdistuksen, joka irrottaa meikin ja aurinkovoiteen tehokkaasti.

Valmistusmaa: Suomi

Suomalainen teepuusaippua. Pienyrittäjän valmistamaa luonnonkosmetiikkaa.

Inci: Sodium Cocoate (kookosöljy)*, Sodium Cocoa (kaakaovoi)*, Sodium olivate (oliiviöljy)*, Sodium Mangofera indica (mangovoi)*, Sodium Avocadoate (avokadoöljy)*, Sodium Apricot Kernelate (aprikoosinkiviöljy)*,  Calophyllum Inophyllum Oil (Tamanuöljy)*, Sodium Castorate (risiiniöljy)*, Melaleuca Alternifolia (teepuun eteerinen öljy)*

 

 

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kasvojen puhdistus, Elämänpuu, Palasaippuat, Vartalo ja hygienia, Kasvojen ihonhoito