Asiakasarviot: Elsanna Ruisshampoo

Elsanna Ruisshampoo
9,00

Hiusten elinvoimaa ja kiiltoa lisäävä luonnonkosmeettinen, saippuaton ja sulfaatiton ruisshampoo. Kotimainen palashampoo.

Tällä hetkellä loppuunmyyty.


Onko sinulla jo kokemuksia tästä tuotteesta?

Haluamme kuulla mielipiteesi! Kerro kokemuksistasi muille asiakkaille ja arvioi tämä tuote.
Nimi
Julkisesti näkyvissä
 
Sähköposti *
Ei julkaista

Pisteet *
Anna pisteitä.
 
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
 
Kokemuksesi tästä tuotteesta
 
Miten tarkan arvion kirjoitit?

Tärkeitä tietoja
Arviosi julkaistaan vain täällä, ja se auttaa meitä parantamaan myymiemme tuotteiden laatua.
Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista mitään kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen mielipiteiden kopiointi on laitonta. Pidätämme oikeuden olla julkaisematta arvioita. Sinulla on oikeus tarkastella ja korjata itseäsi koskevia tietoja ja kieltää niiden käsittely. Huomaa tietomme kohdassa Tietosuojakäytäntö.
* Pakolliset kentät
Arvioiden lukumäärä: 7
Arvioiden keskiarvo: 4,9
Kuivan päänahan pelastaja!
käyttäjältä Riikka päiväys: 11.12.2020
Reilun vuoden käyttökokemuksella en enään muuhun vaihda! Toi avun erittäin kuivaan ja kutisevaan päänahkaan itselleni sekä 7v. tyttärelleni. Itselläni on lyhyet hiukset ja tyttärellä pitkät ja paksut hiukset. Pesuväli molemmilla tällä hetkellä 3-4 päivää ruisshampoopalan avulla! Vaahtoaa hyvin, ei lähmää ja hiukset todella tuuheat sekä ilmavat pesun jälkeen. Pitkiin hiuksiin hoitoainepala tai etikkahuuhde tarpeen.
Hyvä
käyttäjältä Outi päiväys: 18.9.2020
Tämä shampoo vaahdottui hyvin. Tuntui, että pesi hiukset. Ei tuoksu paljoa. Tosi kiva palashampoo.
Helppokäyttöinen ja ihana shampoo, luonnonkihara tukka kiiltää ja kihartuu aiempaa selvästi enemmän.
käyttäjältä Elina päiväys: 1.7.2020
Ihana shampoopala
käyttäjältä Martsu päiväys: 20.6.2020
Hyvä tuoksu. Hiukset jäi pesun jälkeen tuuheaksi ja todella puhtaan tuntuiseksi. Suosittelen hoitoainetta pesun jälkeen, jos vähänkään kuivat hiukset. Pesutuntuma oli niin natisevan puhdas. En ole (ennen tätä palaa) saanut shampoopohjaisilla paloilla yhtä tuuheaa lopputulosta kuin saippuapohjaisilla, mutta en pidä lievästä tahmaisesta fiilliksestä mikä niistä jää, joten etsinnässä on ollut juuri tämäntyyppinen pala. Hyvä tuote ja aion kokeilla myös muita sarjan shampoopaloja.
Arkisen nimen taakse piilotettu timantti
käyttäjältä Liisa päiväys: 17.5.2020
No nyt vihdoin löytyi palashampoo joka ei lähmää eikä kuivata päänahkaa. Oma tukka on karkea ja paksu, päänahka herkkä kuivumaan ja kutisemaan. Moni on liian pesevä tai jättää lähmäiseksi ja /tai kutiavaksi, tällä tuli kuohkeaa JA pehmeää tukkaa. Paljon luksuksempi kuin nimestä voisi päätellä. Ruis-jostain ei kuvittelisi että siinä on ylellinen vaahto, superhyvä tuoksu ja vielä upea lopputulos, mutta tässä on. Tuoksu luvatusti haihtuu, pesty tukka ei tuoksu miltään, sopii myös miehille tai jos muuten ei halua tuoksua sitruunaruoholta.
Erinomainen curly girl -shampoo
käyttäjältä Anonyymi päiväys: 26.4.2020
Pesee kuivuuteen taipuvaisen laineilevan tukkapehkon hellästi pehmeäksi ja takuttomaksi. Ihanat "pöllöshampoot" saivat tästä kovan kilpailijan! Kätevän pakkauksen ansiosta tämä lähtee jatkossa mukaan sauna- ja mökkireissuille.
Hyvä palashampoo
käyttäjältä Elina päiväys: 9.3.2020
Olen käyttänyt shampoota nyt noin 4 kk ja tykkään sen kevyestä tuoksusta. Shampoo ei ole aiheuttanut ongelmia herkän päänahkani kanssa. Tuotepakkaus voisi olla pienempikin, niin se olisi helpompi ottaa matkalle mukaan. Mielestäni riittoisa shampoo, ensimmäinen pala kesti joka toisen päivän pesurytmillä noin 3 kuukautta.