Candle Light Story siivoussuihke, French Rosemary

13,50


Candle Light Story Siivoussuihke French Rosemary sisältää etikkaa, mutta etikasta huolimatta tässä tehokkaassa ja luonnonmukaisessa yleispesusuihkeessa on ihastuttavan raikas tuoksu rosmariinin ja männyn eteerisistä öljyistä

Siivoussuihkeen sisältämä etikka tuo siivoukseen luonnonmukaista tehoa sekä poistaa epämiellyttäviä hajuja. Välillä etikka on hajunsa vuoksi vähän ongelmallinen muuten ihastuttavissa ekotuotteissa, mutta Oranssin Oravan mielestä Candle Light Story on onnistunut erityisen hyvin tässä rosmariini-siivoussuihkeessa: Etikantuoksu on toki havaittavissa, mutta rosmariinin ja männyn eteeriset öljyt taittavat sitä hyvin ja Oranssin Oravan mielestä tämä on käytettäessäkin miellyttävän tuoksuinen. Jälkeensähän tämä jättää ihastuttavan raikastuneen kodin ilman voimakasta tuoksua.

Etikkaa ei suositella alumiinin, marmorin, kalkkikiven tai vanhojen emalialtaiden puhdistukseen. Muille kodin koville pinnoille sopii kaikissa huoneissa. Etikkapitoinen siivoussuihke sopii todella hyvin myös keittiöön ja saniteettitiloihin sen raikastavan vaikutuksen vuoksi. Etikka on myös tehokas kalkkitahroihin. Kaakelisaumat on hyvä kostuttaa ennen etikkapitoisen tuotteen käyttöä tai huuhdella tuote saumoista pois pesun jälkeen.

Suomessa valmistettu ekotuote, joka tuo iloa arkipäivään.

INCI: aqua (vesi), acetid acid (väkiviinaetikka), sodium chloride (merisuola) dekyyliglukosidi (kookospohjainen 100% luonnollinen ainesosa), rosmarinus offocinalis leaf oil (rosmariinin eteerinen öljy), ja pinus sylvestris oil (männyn eteerinen öljy).

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Candle Light Story siivoussaippua, French Rosemary Candle Light Story siivoussaippua, French Rosemary
13,50 €
Candle Light Story imurointipuuteri, French Rosemary Candle Light Story imurointipuuteri, French Rosemary
10,90 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Ekosiivous, Candle Light Story