Saaren Taika Teepuusaippua

18,95


Saaren Taika Teepuusaippua on laadukas oliiviöljystä, kookosöljystä ja auringonkukka öljystä saippuoitu pehmeävaahtoinen saippua. Teepuusaippua sisältää teepuuöljyä, jolla on tulehduksia, infektioita ja kutinaa ehkäisevä vaikutus. Teepuusaippua sopii hyvin herkän ja epäpuhtaan ihon kuten akneihon hoitoon.

Saaren Taika teepuusaippua sopii myös hiustenpesuun mikäli hiuksillesi sopii saippuapohjainen pesuaine. Saattaa rauhoittaa ärtynyttä ja kutisevaa hiuspohjaa.

Saaren Taika teepuusaippuassa tuoksuu teepuuöljy, mutta antiseptista teepuuöljyä ei ole lisätty saippuaan sen tuoksun vuoksi vaan sen tulehduksia hillitsevien ominaisuuksien vuoksi. Saaren Taika teepuusaippua on tuonut helpotusta monen akneihoisen finni-ongelmaan. Teepuusaippua sopii hyvin myös aikuisiän hormininäppyjen hillitsemiseen. Vaikka teepuusaippua on tehokas finnejä ja muita epäpuhtauksia vastaan, se ei kuitenkaan kuivata ihoa voimakkaasti vaan riittävän hellävaraisena sopii myös pintakuivalle iholle.

Saaren Taika teepuusaippua on erityisesti ongelmaihoisten pelastus esiteinistä aikuiseen. Saaren Taika teepuusaippua on erittäin hyvä kasvosaippua myös ihonhoitoaan aloittelevan esiteinin ensimmäisiin ilmestyneisiin epäpuhtauksiin.

Saaren taika teepuusaippua on kasvoputsarina todella riittoisa, joten vaikka saippuan hinta voi tuntua korkealta niin käytössä teepuusaippua on hyvin edullinen: Yksi palasaippua vastaa monta kallista nestemäistä kasvoputsaria. Kun käytät teepuusaippuaa kasvosaippuana riittää kun sipaiset saippuapalaa kasvosienellä tai kestovanulapulla ja hierot pesulapulla kostutettuja kasvoja. Huuhtele haalealla vedellä.

Teepuusaippua on monen helppoja rutiineja arvostavan suosikkituote. Teepuusaippua kelpaa usein myös teinipojan ensimmäiseksi (ja ehkä ainoaksikin) hygieniatuotteeksi: Samalla palasiappualla voi pestä kasvot, koko kropan ja myös hiukset. Erittäin helppoa eikä tarvitse arpoa mikä pala sopii mihinkin käyttöön.

Vegaanista luonnonkosmetiikkaa

Valmistusmaa: Ranska/Suomi

 

n.105g.

INCI: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Sunflowerseedate, Aqua, Glyserin, Melaleuca alternifolia leaf oil, *d-Limonene (*esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä)
AINESOSAT: Saippuoidut oliiviöljy, kookosöljy ja auringonkukkaöljy, vesi, glyseriini, sekä teepuun eteerinen öljy.

 

 

Suosittelemme myös

Puhdistava seerumi epäpuhtaalle iholle.
Rasvoittuvan tukan palashampoo.
Hygieeniseen saippuan säilytykseen

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kasvojen ihonhoito, Kasvojen puhdistus, Saaren Taika, Palasaippuat, Vartalo ja hygienia