CLS pyykkietikka, Moroccan Mint 500ml

13,50

Candle Light Story pyykkietikka Moroccan Mint tuoksuu raikkaalle mintulle ja eukalyptukselle. 100%luonnonmukainen ja biohajoava suomalainen pyykkietikka. 500ml.

Kaunis pullo ja etiketti lisää tämän mainion pyykkietikan viehättävyyttä. Suomalaisen pienyrittäjän valmistama tuote, jossa on sekä ulkonäkö että sisältö kohdillaan. Tämä pyykkietikka sisältää pelkästään luonnollisia ainesosia. Tuoksu tulee eteerisistä öljyistä.

Eteerisillä öljyillä tuoksutettu pyykkietikka raikastaa pyykin ihanasti, mutta kuivuneeseen pyykkiin ei enää juurikaan jää tuoksua jäljelle. Tuoksu leijailee ja hemmottelee sinua pyykkiä ripustaessa ja pyykin kuivuessa. Koska kuivunut pyykki tuoksuu enää raikkaa puhtaalle ja pyykkietikka auttaa pesuaine jäämien poistumista vaatteista, voi tätä pyykkietikkaa suositella hyvin myös allergisille.

Käyttö: Lisää muutama ruokalusikallinen pyykkietikkaa pyykinpesukoneen huuhteluaine-lokeroon.

Pyykkietikka korvaa huuhteluaineen ja on huuhteluainetta parempi valinta, koska pyykkietikka myös raikastaa pyykin sekä puhdistaa samalla pyykinpesukoneen rumpua. Pyykkietikka pitään tekstiilien värit kirkkaampina eikä myöskään vahingoita elastaanikuituja samoin kuin huuhteluaine. Pyykkietikka säilyttää pyyhkeiden imukyvyn, mutta lisää silti niiden pehmeyttä.

INCI: <10% Acetic Acid (väkiviinaetikka), Aqua (vesi), Mentha Piperita (piparmintun eteerinen öljy), Eucalyptus globulus Leaf (eucalyptuksen eteerinen öljy).

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
CLS siivoussaippua, Moroccan Mint 130g CLS siivoussaippua, Moroccan Mint 130g
12,95 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Ekologinen pyykinpesu, Candle Light Story