Aamuisa Kehäkukkasalva

Tällä hetkellä loppuunmyyty.

Ilmoita saatavuudesta
14,90

Aamuisa Kehäkukkavoide sopii erityisen hyvin kuivalle, herkälle, ärtyneelle ja atoopiselle iholle, mutta voidaan toki käyttää tehovoiteena kaikille ihotyypeille ihon kuiviin kohtiin ja kovettumiin. 50ml.

Kehäkukalla on tulehduksia hillitseviä ominaisuuksia ja se nopeuttaa haavojen parantumista. Kehäkukkasalva helpottaa ärtyneen ihon ja atooppisen ihottuman oireita.

Salva on vedetöntä eli se sopii käytettäväksi myös pakkasilla. Voide ei myöskään kirvele levitettäessä, mikä on erityisen tärkeää pienten lasten atooppisen ihon hoidossa.

Koostumukseltaan Aamuisa Kehäkukkasalva on pehmoista ja ihanasti levittyvää.

Kehäkukkasalva sopii loistavasti kuiville käsille, karheille kantapäille ja kaikille hoitoa tarvitseville kohdille sekä ihan koko keholle.

Kehäkukkasalva on luonnonmukainen ja turvallinen vaihtoehto iho-ongelmien hoitoon. Kokeile ihmeessä haastaviinkin iho-ongelmiin ennen lääkevoiteisiin turvautumista.

Aamuisa Kehäkukkasalva on hyvin siedettyä ja voidaan käyttää pientenkin lasten iholle. Jos lapsella on taipumusta allergioihin niin toki tämäkin muutamasta laadukkaasta ainesosasta valmistettu voide kannataa ensiksi testata pienelle ihoalueelle. Voide on hyvin vähän allergisoiva, mutta joillekin mehiläisvaha voi aiheuttaa allergisia oireita eikä kaikille kehäkukkakaan sovi, vaikka se on yleisesti rauhoittavana ja ärsytyksiä lieventävänä ainesosana käytetty.

Valmistusmaa: Suomi

Ingredients: Helianthus annuus (auringonkukkaöljy) hybrid oil, Olea europaea (oliiviöljy) fruit oil, Cera alba (mehiläisvaha), Calendula offinalis (kehäkukkauute) flower extract, Tocopherol (luonnollinen E-vitamiini).

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Tuoksuttomat ekotuotteet, Tuoksuton ihonhoito, Vartalo ja hygienia, Pihkasalvat ja muut tehovoiteet, Vartalovoiteet ja vartalokuorinnat, Jalkavoiteet ja jalkakylvyt, Aamuisa