Hailey Kasvovesi

Tällä hetkellä loppuunmyyty.

19,90

Hailey kasvovesi on laadukasta suomalaista luonnonkosmetiikkaa. Hoitavassa kasvovedessä on paksu koostumus, jota en erittäin miellyttävä levittää kasvoille sormilla taputellen.

Suomalaista koivunmahlaa ja maitohappoa sisältävä hoitava ja hyvin kosteuttava kasvovesi. Hailey kasvoveden paksumpi koostumus muistuttaa hieman ohuehkoa seerumia. Hailey opastaa levittämään kasvoveden vanulapun avulla puhdistuksen jälkeen. Oranssi Orava on kuitenkin sitä mieltä, että tämän kasvoveden koostumus on mitä parhain sormin levitettäväksi.

Hailey Kasvovesi on pumppupullossa ja mikä annostelet kasvovettä kädelle ja siitä sormin kasvoille, tarvitset ainoastaan pienen määrän. Erittäin riittoisaa siis. Käytä kasvovettä aamuin ja illoin puhdistuksen jälkeen. Aamuisin ihonpuhdistukseen riittää pelkkä vesipesu ja kasvovesi.

Hailey kosmetiikka on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille ja sen on ajateltu sopivan myös tuoksuyliherkille. Tuotteessa on kuitenkin mieto, mutta erittäin mieto tuoksu.

Valmistusmaa: Suomi

Vegaanista luonnonkosmetiikkaa.

Betula Pendula Sap, Aqua, Glycerin, Pinus Sylvestris Bud Extract, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Tocopherol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Parfum, Linalool, Limonene, Geraniol

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kasvojen ihonhoito, Kasvovedet