Salmen Suopa Siivoussaippua, Eucalyptus&Minttu

Tällä hetkellä loppuunmyyty.

8,90

Salmen Suopa siivoussaippua on monikäyttöinen ja riittoisa ekosiivoustuote. Täysin luonnonmukainen Suomessa valmistettu siivoussaippua.

Salmen Suopa siivoussaippua sopii yleissiivoukseen, hankalan lian siivoamiseen, uuninpesuun, käsitiskaukseen, tekstiilien tahranpoistoon, nyrkkipyykkiin, mattopyykille, mökinpesuun, saunanpesuun, ikkunanpesuun, pöydänpyyhintään, tennarien pesuun ym.

Siivoussaippua on täysin rasvattomaksi saippuoitu palasaippua, joka puhdistaa tehokkaasti eikä kerry pinnoille. Siivoussaippua on emäksinen ja emäksisenä siivousaineena se on erityisen tehokas rasvalialle.

Siivoussaippuan käyttö:

Voit käyttää siivoussaippuaan helpoiten niin, että hieraiset kostutettua siivoussaippuapalaa siivousliinalla ja siivoat normaalisti. Käsitiskissä siivoussaippua toimii parhaiten kun hierot siivoussaippuaa suoraan tiskiharjalla ja tiskiharjasta astioihin. Vaikeissa kohteissa käytä karheampaa siivoussientä; silloinkin voit hieroa saippuapalaa suoraan hankaussieneen.

Halutessasi voit myös liottaa saippuaa suoraan siivousveteen (esim.ikkunanpesuveteen) tai voit myös raastaa siivoussaippuaa raastimella ja tehdä saippualiouksen.

Valmistusmaa: Suomi

Ingredients: Sodium cocoate (coconut oil), Glycerin, Aqua (water), Mentha Piperita leaf(peppermint) oil, Eucalyptus Globulus leaf (eucalyptus) oil

* Linalool

*Limonene

* esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Salmen Suopa, Ekosiivous, Siivoussaippuat