Salmen Suopa Siivoussaippua, Sitruuna&Laventeli

Tällä hetkellä loppuunmyyty.

8,90

Salmen Suopa siivoussaippuassa on siivoamiseen ihanasti sopiva raikas tuoksu sitruunan ja laventelin eteerisistä öljyistä. Paino n.110g.

Siivoussaippua on saippuoitu niin, että siihen ei jää yhtään saippuoimatonta rasvaa. Rasvattomana saippuana siivoussaippua ei kerry pinnoille vaan puhdistaa tehokkaasti.

Salmen Suopa siivoussaippua on Suomessa valmistettu edullinen vaihtoehto.

Siivoussaippuan käyttö on helppoa: Voit pyyhkäistä saippuapalaa suoraan rättiin tai hankaussieneen tai tiskatessa suoraan tiskiharjaan. Siivoussaippua sopii hyvin myös nyrkkipyykkiin, matonpesuun ja tekstiilien tahranpoistoon. Siivoussaippua itsessään ei tahraa vaatteita, joten voit käsitellä tahran heti vaatteen sotkeuduttua ja antaa vaatteen odottaa konepesua. Kostuta ensiksi tahra ja hiero tahraan kostutettua siivoussaippuaa.

Siivoussaippua on emäksistä. Emäksinen siivousaine tehoaa erittäin hyvin rasvalikaan.

Salmen Suopa siivoussaippua on täysin biohajoava, erittäin riittoisa ja ekologinen. Paperinen pakkaus sopii paperinkeräykseen ja mitään muuta kierrätettävää siivoussaippuasta ei jää. Erittäin hyvä zero waste-tuote.

Vegaaninen siivousaine.

Valmistusmaa: Suomi

Ingredients: Sodium cocoate (coconut oil), Glycerin, Aqua (water), Lavandula Angustifolis (Lavender) oil, Sitrus Limonum (lemon) Peel oil

* Linalool, *Limonene, *Citral, *Geraniol

* esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Bambu Astiaharja
7,90

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Ekosiivous, Siivoussaippuat, Salmen Suopa