Saaren Taika Siivoussaippua, Laventeli

15,95 €
12,76


Saaren Taika laventeli siivoussaippua sopii lähes kaikille kodin pinnoille. Tehokas ja luonnonmukainen ekosiivousaine, joka tehokkaan pesutehon lisäksi tuo ihanaa rauhoittavaa tuoksua ympärilleen.

Tämä siivoussaippua on laventelin ystävän suosikkituote. Nautitko sinä siististä ja puhtaasta kodista, ehkä kuulut niihin ahkeriin, jotka siivoavat keittiön joka ilta niin että puhtaaseen keittiöön on ihana herätä. Jos olet iltasiivooja niin laventelin tuoksu tuo rutiineihisi rauhoittavuutta ja valmistelee lempeästi tulevaan yöhön.

Sipaise siivoussaippuaa suoraan siivousliinaan, siivoussieneen tai hankausharjaan ja tehokas ja helppo siivoaminen voi alkaa. Voit myös liottaa siivoussaippuaa pesuveteen tai halutessasi raastaa siivoussaippuaraastetta.

Saaren Taika siivoussaippua sopii keittiön ja kylpyhuoneen pesuun sekä yleissiivoukseen. Siivoussaippualla puhdistat ekologisesti myös mm.uunin ja lieden tai liesituulettimen. Siivoussaippua on erityisen tehokasta rasvalikaan.

Siivoussaippua on myös erittäin hyvä ekologinen käsitiskiaine: Hankaa siivoussaippuaa suoraan tiskiharjaan ja tiskaa astiat.

Siivoussaippua sopii myös tekstiilien tahranpoistoon sekä tekstiilien käsinpesuun. Ota siivoussaippua mukaan myös mattopyykille tai taio harmaantuneista tennareista taas valkoiset.

Paino n.100g. Muoviton ekotuote.

Valmistusmaa: Suomi

Valmistaja: Saaren Taika

Pakkaukseen merkitty parasta ennen päiväys 8/23. On käyttökelpoista tämän jälkeenkin.

INCI: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Aqua, Glyserin, Lavandula Angustifolia Oil

AINESOSAT: Saippuoidut oliiviöljy ja kookosöljy, vesi, glyseriini (ei lisättyä glyseriiniä, saippuassa esiintyvä glyseriini syntyy saippuassa käytetyistä öljyistä saippuoitumisprosessin aikana), laventelin luonnollista eteeristä öljyä.

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Saaren Taika Siivoussaippua, Greippi Saaren Taika Siivoussaippua, Greippi
12,76 € Ilmoita saatavuudesta
Saaren Taika Siivoussaippua, Sitrus Saaren Taika Siivoussaippua, Sitrus
12,76 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Ekosiivous, Saaren Taika, Siivoussaippuat, Tarjoukset