Fiini Naturally Siivoussaippua, Piparminttu

12,90 €
10,90


Fiini Naturally Siivoussaippua on Suomessa valmistettu luonnonmukainen siivoukseen tarkoitettu palasaippua. Siivoussaippuassa käytetty rasva on saippuoitu kokonaan niin, että valmis tuote on täysin rasvaton eikä kerry pinnoille vaan poistaa tehokkaasti rasvaa. 130g.

Siivoussaippua on erittäin monikäyttöinen ja riittoisa.

Siivoussaippua sopii lähes kaikille kodin koville pinnoille sekä myös tekstiilien pesuun. Sopii myös astioiden käsitiskiin sekä tekstiilien tahranpoistoon.

Hiero siivoussaippuaa suoraan siivousliinaan tai harjaan/sieneen tai liota halutessasi pesuveteen. Siivoussaippuaa on myös mahdollista raastaa ja liottaa veteen.

Jos teet oman siivoussuihkeen raastamalla siivoussaippuaa veteen niin muistathan käyttää valmiin liuoksen nopeasti. Siivoussaippuapala säilyy vedettömään tuotteena hyvin pitkään ja eikä vie pitkässäkään säilytyksessä siivouskomerossa kuin vähän tilaa. Veteen sekoittamalla säilyvyys kuitenkin on lyhyt, koska siivoussaippua ei sisällä säilöntäainetta.

Fiini Naturally Piparminttu siivoussaippuassa on piparminttukarkin raikas tuoksu luomulaatuisesta piparmintun eteerisestä öljystä.

SISÄLTÄÄ: 30%< saippua. Sodium cocoate (saippuoitu kookosrasva), luomulaatuinen piparmintun eteerinen öljy

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Fiini Naturally, Ekosiivous, Tarjoukset