Ecodoo Astianpesuaine rasvaa vastaan, lime

Tällä hetkellä loppuunmyyty.

5,95

Ecodoo astianpesuaine rasvaa vastaan pesee käsitiskin tehokkaasti ekologisuudesta yhtään tinkimättä. Ranskassa ympäristöystävällisesti valmistettu ekotuote. Mieto, raikas limentuoksu aidosta eteerisestä öljystä. 500ml.

Oletko etsinyt ekologista astianpesuainetta, jonka pesutulos olisi yhtä hyvä kuin markkinajohtajalla? Välillä astiat ovat rasvaisia ja vaativat erittäin tehokasta tiskiainetta. Joskus voi tuntua siltä että ekologista astianpesuainetta joutuu käyttämään enemmän kuin haitallisia aineita sisältäviä markkinoiden tehokkaimpia tiskiaineita. Et kuitenkaan ehkä halua käyttää tiskiainetta, joka voi olla ympäristölle haitallinen. Varsinkin mökillä, missä jätevedet päätyvät suoraan maahan on tärkeä miettiä millä pesee astiat. Ecodoo astianpesuainetta riittää pienikin määrä ja se todella pesee rasvaisetkin astiat puhtaiksi.

Tuotteen pinta-aktiiviset ainesosat ovat täysin kasviperäisiä. Tuotteelle on myönnetty Ecocert-sertifikaatti osoituksena ekologisista raaka-aineista ja raaka-aineiden biohajoavuudesta. Tuotteen tuotosta ohjataan rahaa 1 % for the planet -järjestölle.

Valmistusmaa: Ranska

INCI/ AINESOSAT: > 30%: vesi/vatten; 5-15%: anioniset pinta-aktiiviset aineet /anjoniska surfaktanter; < 5%: ei-ioniset pinta-aktiiviset aineet /icke-ioniska surfaktanter, maitohappo/mjölksyra, ruokasuola/bodsalt, hajuste/parfym (100% luonnollinen ja puhdas eteerinen öljyseos  / 100% naturlig blandning av eteriska oljor Sisältää / innehåller: Limonene)
 

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Ekologinen Astianpesu, Ecodoo