Palashampoot (saippuapohjaiset)

Palashampoot (saippuapohjaiset)

Tästä tuoteryhmästä löydät täysin luonnonmukaiset ns.saippuapohjaiset palashampoot eli hiuksille tarkoitetut palasaippuat. Tämän tuotekategorian nimi voisi olla myös "Hiussaippuat".

Saippuapohjaiset palashampoot sopivat parhaiten käsittelemättömille hiuksille. Monille tämän tuoteryhmän palashampoot tuovat ryhtiä ja tuuheutta hiuksiin, auttavat pesuvälin pidentämisessä ja hellivät myös päänahkaa. Aivan kaikille saippuapohjainen tuote ei kuitenkaan sovi: osalle nämä voivat olla liian peseviä ja saippuan emäksisyys ei välttämättä sovi aivan kaikkien päänahalle. Joillekin myös saippua kertyy hiuksiin aiheuttaen tahmaista tuntua. Tämä monilla katoaa kun pesua saippuapohjaisella tuotteella jatketaan tai tahmaisuuden voi poistaa myös etikkahuuhtelulla. Jos kuitenkin haluat olla varma, että palashampoo ei aiheuta tahmaisuutta, sinulla on voimakkaasti käsitellyt hiukset tai noudatat cg-metodia niin siirry shampoopohjaisten palashampoiden tuoteryhmään.


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

Catteco Merilevä shampoopala

Carita Cosmetiikan Merilevä palashampoo vahvistaa hiusta, edistää hiustenkasvua ja ehkäisee hiusten harvenemista. Tuoksuton ja vegaaninen.

9,95

Catteco Teepuusaippua

Teepuusaippuapala kasvojen ja koko kehon pesuun. Käy myös hiustenpesuun. Hellävarainen iholle, mutta tehokas epäpuhtauksiin.

9,95

Catteco Vihreä savi palashampoo

Kasviöljypohjainen Vihreä Savi palashampoo sopii normaaleille ja rasvoittuville hiuksille. Tuuheuttaa ja lisää kiiltoa ja taipuisuutta.

9,95

Elsan Ekopaja Silkkitipun Palashampoo

Kiiltoa ja kuohkeutta lisäävä ravitseva palashampoo sisältää silkkikanan keltuaista, jonka keratiinipitoisuus vahvistaa hiusta.

12,50

Catteco Nokkonen shampoopala

Catteco Nokkonen palashampoo sopii erityisesti ohuille ja rasvoittuville hiuksille. Tuuheuttaa ja edistää hiusten kasvua. Tuoksuton.

9,95

Catteco Turve shampoopala

Catteco Turve palashampoo sopii kuiville hiuksille ja herkälle, hilseilevälle ja kutiavalle päänahalle.

9,95

Kaurilan Sauna Aprikoosi Shampoo 90g

Kotimainen ja täysin luonnonkosmeettinen aprikoosi palashampoo normaaleille, hennoille ja rasvoittuville hiuksille.

13,41
14,90 €

Saaren Taika Vihreä Tee- Kamomilla Palashampoo

Perinteinen saippuapohjainen palashampoo kuivalle ja kutisevalle päänahalle. Voi tuoda helpotusta myös päänahan psoriakseen.

13,77
22,95 €

Catteco Valkosavi palashampoo

Cattecon Valkosavi palashampoo (hiussaippua) sopii normaaleille ja kuiville hiuksille ja herkälle päänahalle.

9,95

Flow Rasulsavi Suolasaippua

Rasulsavi suolasaippua erityisesti kuivalle atooppiselle iholle ja herkälle hilseilevälle hiuspohjalle. Sopii sheivaukseen. 120g
 

14,50

Saaren Taika Greippi Palashampoo

Hoitava Saaren Taika palashampoo normaaleille ja kevyesti rasvoittuville hiuksille. Tuo hiuksiin tuuheutta ja kiiltoa.

9,57
15,95 €

Kaurilan Sauna Aprikoosi Shampoo pahvissa

Kaurilan Saunan aprikoosi palashampoo normaaleille, hennoille ja rasvoittuville hiuksille pahvipakkauksessa.

12,51
13,90 €