Vuohelma Hunaja&Sheamaito Shampoopala

Tällä hetkellä loppuunmyyty.

13,90

Vuohelma Hunaja-Sheamaito Shampoopala sisältää päänahkaa hellivää vuohenmaitoa ja sheavoita ja hiuksille kiiltoa tuovaa hunajaa. Hyvä palashampoo erityisesti kuiville hiuksille ja kuivuudesta kärsivälle päänahalle.

Vuohenmaito tasapainottaa päänahan pH:ta, jolloin siitä tulee vastaanottavaisempi muille hoitaville aineille. Hunaja on tehokas hiusten kosteuttaja ja kiillon lisääjä. Sheavoi pehmentää ja kosteuttaa kuivia hiuksia. Vuohenmaidon entsyymit ja maitohappo hoitavat ja suojaavat herkkää päänahkaa.

Vuohelma palashampoo ei sisällä yhtään saippuaa, joka joillekin on hiustenpesussa liian kuivattava aine. Saippuaton shampoopala ei myöskään aiheuta tahmaa eikä vaadi sen kummempaa totuttelua. Vuohelma Hunaja&sheamaito palashampoo pesee hiuksesi hellävaraisesti puhtaiksi. Kotimainen sulfaatiton shampoo.

Sopii curly girl-metodiin.

Muovitonta zero-waste kosmetiikkaa. Valmistettu Suomessa pienyrityksessä. 60g.

INCI: Sodium Cocoyl Isethionate (kokosöljypohjainen pesevä aine), Mel (hunaja), Caprae Lac (vuohenmaito), Coco-Glucoside (kookoksesta ja hedelmäsokerista saatava pesevä aine), Butyrospermum Parkii Butter (sheavoi), Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (rosmariinin eteerinen öljy), Cinnamomum Zeylanicum Leaf Oil (kanelinlehden eteerinen öljy), Limonene, Eugenol

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Hiukset ja parta, Palashampoot (shampoopohjaiset), Vuohelma