Vegenature Käsivoide 100ml

14,95


Vegenature käsivoide on täysin vedetön, mutta kuitenkin hyvin imeytyvä hajusteeton käsivoide. Suomessa 4H-yrittäjän käsinvalmistamaa laadukasta luonnonkosmetiikkaa. Vegaaninen. 100ml.

Vegenature käsivoide on valmistettu käsittelemättömästä sheavoista, jota pehmentämään ja käsivoiteen imeytymistä sekä hoitavuutta parantamaan on lisätty muita kasviöljyjä. Käsivoiteen sisältämä mangovoi pehmentää ihoa ja viinirypäleensiemenöljy tehostaa käsivoiteen imeytymiskykyä. Ravinteikas vehnänalkioöljy suojaa ihoa ja kahvivoi rauhoittaa kuivaa ihoa. Kahviöljystä myös tulee voiteeseen hyvin kevyt miellyttävä luonnollinen tuoksu. Mitään tuoksua voiteeseen ei kuitenkaan erikseen ole lisätty.

Tuotteeseen ei ole lisätty mitään säilöntaineita. Nämä käsivoiteet ovat laadukasta tuorekosmetiikkaa. Säilyvyydeksi purkkeihin on merkitty 6kk. Säilyvyys on kuitenkin jonkin verran pidempi. Ota upea käsivoiteesi kuitenkin heti käyttöön ja käytä päivittäin pitämään kätesi kunnossa.

Tämä erä valmistettu viikolla 6 vuonna 2021.

Suomessa käsin valmistettua vegaanista luonnonkosmetiikkaa. Käsivoiteiden valmistaja 16-vuotias Minea Lillukka lahjoittaa käsivoiteiden tuotosta 10% eläintenturvakoti Saparomäelle.

Ingredients(ainesosat): Butyrospermum Parkii Butter (sheavoi), Mangifera Indica Seed Butter (mangovoi), Vitis Vinifera Seed Oil (viinirypäleen siemenöljy), Tritcum Vulgare Germ Oil (vehnänalkiöljy), Coffea Arabica Seed Oil & Hydrogenated Vegetable Oil (kahvivoi)

 

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa tätä tuoteryhmää: Käsi- ja jalkavoiteet