Elämänpuu

 

Suomessa käsityönä valmistettua laadukasta luonnonkosmetiikkaa: Pihkasalvat ja palasaippuat.

Elämänpuun tuotteet valmistaa Heidi Laitala käsityönä Pirkanmaan Ikaalisissa. Heidi myös kerää ja viljelee tuotteissaan käyttämiä kasveja.

Ekokauppa Oranssin Oravan valikoimassa on Elämänpuun pihkasalvat (Elämänpuu Pihkasalva ja Elämänpuu Tervapihkasalva), Elämänpuu Olutshampoot (Nokkonen ja Kehäkukka) sekä Elämänpuu suolasaippuat ja Elämänpuu Aktiivihiili Kasvosaippua.

Elämänpuu suolasaippuat sisältävät 25% himalajansuolaa. Himalajansuola lisää saippuan hoitavuutta ja auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Lisäksi suola tekee saippuasta kiinteämmän kuin mitä pelkästää kasviöljyistä valmistettu saippua olisi. Nämä saippuat ovat hyvin riittoisia ja säilyvät loppuunsaakka käyttökelpoisina mössääntymättä. Elämänpuu saippuoiden tuoksut tulevat aidoista eteerisistä öljyistä. Tuoksut näissä palasaippuoissa ovat hieman tuntuvampia kuin esim.miedommin tuoksuvissa Catteco-suolasaippuoissa.

Elämänpuu Aktiivihiili Kasvosaippua on tuonut apua monelle ongelmaihoiselle. Elämänpuun kasvosaippua puhdistaa eäpuhtauksia erittäin tehokkaasti ja sen sisältämä tamunaöljy tehostaa jopa pienten, esim.finnien aiheuttamien arpien paranemista. Vaikka Elämänpuun teepuuöljyä sisältämä Aktiivihiili Kasvosaippua on tehopuhdistaja, se on kuitenkin hoitava ja hellävarainen, joten se ei pintakuivata ihoa. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen palasaippua iho-ongelmiin. Raaka-aineet tässä teepuusaippuassa ovat aivan huippuluokkaa, Elämänpuulta saat todennäköisesti parhaan teepuusaippuan edullisemmin.

Elämänpuu on erittäin laadukkaista ainesosista valmistettua suomalaista luonnonkosmetiikkaa.


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

Elämänpuu Tervapihkasalva

Antiseptinen tervapihkasalva hoitaa pieniä haavoja, palovammoja ym.ihovaurioita. Tervantuoksu karkottaa itikoita. 30ml

14,50

Elämänpuu Pihkasalva

Vahva ja tehokas suomalaisen pienyrittäjän valmistama kuusenpihkavoide. Pihkapitoisuus n.30%.

14,50

Elämänpuu Tervasaippua

Käsityönä luomuraaka-aineista valmistettu suomalainen tervasaippua koko keholle, myös hiustenpesuun. 90g

10,50

Elämänpuu Aktiivihiili Kasvosaippua

Iholle hellävarainen, mutta epäpuhtauksille tehokas aktiivihiili teepuukasvosaippua. Sopii akneiholle, mutta myös muille ihotyypeille.

12,50