Catteco

Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

Catteco Suolasaippua, Kuolleenmeren Muta

Kuolleenmeren muta Suolasaippua sopii erityisen hyvin kasvosaippuaksi ja vartalosaippuaksi herkälle epäpuhtaalle iholle.

9,95

Catteco Teepuusaippua

Teepuusaippuapala kasvojen ja koko kehon pesuun. Käy myös hiustenpesuun. Hellävarainen iholle, mutta tehokas epäpuhtauksiin.

9,95

Catteco Suolasaippua Turve Aktiivihiili

Syväpuhdistava metsän tuoksuinen turvetta ja aktiivihiiltä sisältävä suolasaippua. Sopii herkällekin epäpuhtaalle iholle. 120g.

9,95

Catteco Shampoopala Niitty

Niitty shampoopala pesee hiukset ilmavan puhtaiksi ilman tahmaisuutta. Sopii normaaleille ja rasvoittuville hiuksille. Saippuaton.

14,95

Catteco Nokkonen shampoopala

Catteco Nokkonen palashampoo sopii erityisesti ohuille ja rasvoittuville hiuksille. Tuuheuttaa ja edistää hiusten kasvua. Tuoksuton.

9,95

Catteco Vihreä savi palashampoo

Kasviöljypohjainen Vihreä Savi palashampoo sopii normaaleille ja rasvoittuville hiuksille. Tuuheuttaa ja lisää kiiltoa ja taipuisuutta.

9,95

Catteco Sänki Parranajosaippua

Hyvin vaahtoutuva suomalainen parranajosaippua, joka sopii toki myös sheivaukseen. Teepuun ja piparmintun tuoksu.

9,90
19,90 €

Catteco Suolasaippua, Viileä Minttu

Suomessa käsin valmistettu suolasaippua, joka sopii kasvojen, käsien ja koko vartalon pesuun samalla hoitaen ihoa. Kevyt virkistävä tuoksu.

9,95

Catteco Nilotica Sheavoi

Luomulaatuinen pehmeästi levittyvä nilotica sheavoi koko perheen yleisvoiteeksi. Sopii koko keholle.

9,95
12,50 €

Catteco Tyrni shampoopala

Hoitava curly girl metodiin sopiva täysin tahmaamaton tyrnishampoo. Tuoksuna aito eteerinen mandariiniöljy. 80g.

14,95

Catteco Suolasaippua, Vihreä Tee

Miedosti eteerisillä öljyillä tuoksutettu, vihreää savea sisältävä Catteco suolasaippua. Ihoa kirkastava ja pintaverenkiertoa lisäävä.

9,95

Catteco Shampoopala Kookos

Normaaleille ja kuiville hiuksille sekä herkälle hiuspohjalle sopiva täysin tahmaamaton (saippuaton) shampoopala. Tuoksuton.

14,95

Catteco Merilevä shampoopala

Carita Cosmetiikan Merilevä palashampoo vahvistaa hiusta, edistää hiustenkasvua ja ehkäisee hiusten harvenemista. Tuoksuton ja vegaaninen.

9,95

Catteco Deodoranttivoide, Metsänraikas

Hellävarainen suomalainen voidedeodorantti kevyen metsäisellä tuoksulla. Sisältää maltillisesti soodaa.

12,95

Catteco Suolasaippua, Naturel

Suomessa käsityönä valmistettu tuoksuton suolasaippua, joka sopii kasvojen, käsien ja koko vartalon pesuun samalla hoitaen ihoa.

9,95

Catteco Turve shampoopala

Catteco Turve palashampoo sopii kuiville hiuksille ja herkälle, hilseilevälle ja kutiavalle päänahalle.

9,95

Catteco Hoitoainepala Helmi

Kevyesti vaahtoava palahoitoaine poistaa sähköisyyttä ja tuo kiiltoa rasvoittamatta hiuksia. Sopii myös pesuhoitoaineeksi.

19,95

Catteco Hoitoainepala, Sade

Laadukkaita öljyjä kuten tyrni-ja jojobaöljyä sisältävä tehokkaasti hoitava palahoitoaine. Sopii curly girl-metodiin. Hajusteeton.

19,95

Catteco Hoitoainepala Kaste

Kuiville hiuksille ja herkälle päänahalle sopiva palahoitoaine. Sisältää hoitavaa turvetta, kaakaovoita, sheavoita ja jojobaöljyä.

19,95

Catteco saippua, Herkkis

Herkälle iholle soveltuva tuoksuton ja väriaineeton suomalainen palasaippua, joka sisältää hoitavaa suolaa ilman kuorivia suolakiteitä. 100g

9,95

Catteco Villiyrtti Hiussuihke

Hiuksiin jätettävä hiustenhoitosuihke. Sisältää kasviuutteita, vadelmaa ja kosteuttavaa hyaluronia. Hoitaa  tasoittaa ja antaa kiiltoa.

14,95

Catteco Suolasaippua, Hedelmätarha

Kevyesti sitrukselta tuoksuva aloe veraa sisältävä suomalainen suolasaippua. Sopii kasvojen, käsien ja koko vartalon pesuun.

9,95

Catteco Suolashampoo Freesi

Kuivan ja kutisevan hiuspohjan tehokkaaseen, mutta hellävaraiseen syväpuhdistavaan pesuun.

14,95

Catteco Kehäkukka Voidepala

Tuoksuton luonnonkosmetiikan vartalovoide palamuodossa. Sopii myös käsi-ja jalkavoiteeksi. Sisältää hoitavaa kehäkukkaa.

19,95

Catteco Valkosavi palashampoo

Cattecon Valkosavi palashampoo (hiussaippua) sopii normaaleille ja kuiville hiuksille ja herkälle päänahalle.

9,95

Catteco Suolasaippua, Ruusu

Miedosti aidolle ruusulle tuoksuva suomalainen suolasaippua. Tuoksussa ruusun, pelargonin ja mustapippurin eteerisiä öljyjä.

9,95

Catteco Suolasaippua, Laventeli

Kevyesti laventelilta, appelsiinilta ja sitruunamyrtiltä tuoksuva, keveän pehmeästi vaahtoava suolasaippua.

9,95

Catteco Tervasuolasaippua

Suomalaista hautatervaa sisältävä suolasaippua hoitaa tehokkaasti ihoa. Sopii myös ongelmaiselle iholle kuten psoriaatikoille.

9,95

Catteco

Catteco (ent.Carita Cosmetiikka) on nurmijärveläinen perheyritys, joka valmistaa supersuosittua ekologista palakosmetiikkaa (palashampoot, palahoitoaineet, palasaippuat ja voidepala) sekä metallipurkkeihin pakattuja voiteita, suolakuorintoja ja deodorantteja.

Catteco valmistaa sekä perinteisiä saippuapohjaisia palashampoita (hiussaippuoita) että tensidipohjaisia kiinteitä shampoita (shampoopohjainen palashampoo).

Saippuapohjaiset palashampoot ovat erinomaisen luonnonmukainen hiustenpesutapa erityisesti käsittelemättömille hiuksille. Catteco shampoopaloista Vihreä Savi, Valkosavi, Nokkonen, Merilevä ja Turve ovat saippuapohjaisia paloja. Saippuapohjaisita paloista voi alkuun jäädä hiuksiin hieman tahmainen tuntu ennen kuin hiukset tottuvat näihin shampoopaloihin.

Niitty, Kookos ja Tyrni ovat saippuattomia palashampoita ja nämä sopivat lähes kaikille hiuksille eivätkä jätä yhtään perinteisille palashampoille tyypillistä tahmaista tuntua. Suosittelen saippuattomia paloja ertyisesti jos olet ihan ensimmäistä kertaa siirtymässä palashampooseen. Niitty, Kookos ja Tyrni sopivat myös curly girl-metodiin ja käsitellyille hiuksille. 

Cattecolta löytyy myös kolme hoitoainepalaa, joista upean oranssinvärinen Sade on perinteisempi palahoitoaine kun taas Kaste ja Helmi ovat vaahtoavia palahoitoaineita. Kaikki Cattecon hoitoaineet sopivat curly girl-metodiin ja lisäksi vaahtoavat hoitoainepalat käyvät myös hoitoainepesuun. Voit halutessasi korvata shampoopesun silloin tällöin hoitoainepesulla. Joillekin hoitoainepesu sopii ihan pelkäksikin pesutavaksi esim.alle kouluikäisten lasten hiuksia harvoin tarvitsee pestä shampoolla.

Cattecon suolasaippuat ovat yhtä suosittuja kuin Cattecon hiustuotteetkin. Catteco on tuotemerkki, joka on kuulunut Oranssin Oravan valikoimaan jo vuodesta 2017 ja yhä vieläkin saan joka kuukausi tehdä uuden Catteco-tilauksen. Catteco kuuluu Oranssin Oravan suosituimpiin ja myydyimpiin tuotemerkkeihin.

Cattecoon voit tutustua vielä tarkemmin valmistajan omilla sivuilla www.catteco.fi