Kasvovedet

 

Parhaat luonnonkosmetiikan kasvovedet.

Laadukas luonnonkosmetiikan kasvovesi on tärkeä apua kasvojen ihon kosteutuksessa.

Kasvovesi on tuote, jota ei ihonhoidossa kannata jättää väliin. Kasvovesi tasoittaa puhdistuksen jälkeen ihon pH:n, rauhoittaa ja kosteuttaa.

Usein kosteuttavimman lopputuloksen saat taputtelemalla kasvoveden kasvoille puhtailla sormilla. Tarvittaessa voit kerrostaa kasvovettä useamman kerroksen. Toki voit käyttää kasvovettä myös laittamalla sitä kestovanulappuun ja pyyhkimällä lapulla kasvojasi, mutta sormien kautta laitettuna yhtään kasvovettä ei imeydy vanulappuun haaskuuseen.

Aamuisin useimmille ihotyypeille riittää pelkkä vesipesu, mutta kasvovettä ei aamullakaan kannata unohtaa. Huuhtele aamuisin kasvot pelkällä vedellä ja taputtele kosteuttava kasvovesi kasvojesi iholle ennen kasvovoidetta.

Oranssin Oravan mielestä paras kasvovesi on aina luonnonkosmetiikkaa.

Kunnollinen kosteutus on hehkuvan ihon perusta. Ikääntymisen merkitkään eivät tule hyvin kosteutetulle iholle yhtä helposti näkyviin.

Myös epäpuhdas ja rasvoittuva iho kaipaa kasvoveden tuomaa vesikosteutusta. Kasvovesi on parhaimpia keinoja torjua ihon pintakuivuutta.

Muista tietenkin myös sisäinen kosteutus eli riittävä veden juominen.


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

Sade Kristallisuolasuihke

Kristallisuolasuihke kosteuttaa ja hoitaa kuivaa ja ärtynyttä ihoa ja hiuspohjaa ja tasapainoittaa myös epäpuhdasta ja rasvoittuvaa ihoa.

12,90

Feel Free Lahjapakkaus luonnonkosmetiikkaa

Lahjapakkaus sisältää neljä luonnonkosmetiikan perus-ihonhoitotuotetta: käsivoiteen, päivävoiteen, kasvoveden ja puhdistusvaahdon.

29,95

Feel Free Kasvovesisuihke

Kosteuttava luonnonkosmetiikan kasvovesisuihke kaikille ihotyypeille. Sisältää hamppua, klorofylliä, aloe veraa ja hyaluronihappoa.

8,50

Djusie Acid Bloom Hoitoneste (Kasvovesi)

Ihon pH:ta tasapainottava kasvovesi napakoittaa ja kirkastaa ihoa tehden siitä hehkeän ja kuultavan. Suomalaista luonnonkosmetiikkaa.

39,90

Murumuru Moisture Boost Kasvovesi

Erittäin kosteuttava kasvovesi paksulla, hyvin kerrostettavalla koostumuksella. Sisältää prebiootteja.

14,90

Flow Cosmetics Ruusuvesi

Luonnonmukainen kasvovesi kuivalle, herkälle ja ikääntyvälle iholle. Rauhoittaa ihon punoitusta. Sopii couperosa-iholle.

23,95

Fiini Naturally Kaura-Kamomilla Hoitovesi 100ml

Normaalia paksumpi kasvovesi kuivalle ja herkälle iholle. Sisältää superkosteuttavaa hyaluronihappoa ja tulehduksia hillitsevää kauraa.

27,90

Murumuru Daily Heroes Lahjapakkaus

Lahjapakkaus sisältää Murumurun suositut luonnonkosmetiikkatuotteet; puhdistusvaahdon ja kasvoveden. Sopivat kaikille ihotyypeille.

19,95

Djusie Peace Out Hoitoneste (Kasvovesi)

Hoitoneste (paksu kasvovesi) erityisesti herkälle, kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Runsaasti tehokosteuttava.

39,90

Moi Forest Kasvovesisuihke

Suomen luonnon superraaka-aineita sisältävä kosteuttava ja ihon ärsytystä vähentävä kasvovesisuihke kaikille ihotyypeille.

24,50

Murumuru AHA-Moment Kuoriva Kasvovesi

Hedelmähappoja sisältävä kuoriva kasvovesi antaa kyytiä mustapäille ja ihon sameudelle. Sopii normaalille ja rasvoittuvalle iholle. 100ml.

18,90

Valkoinen Lanka Lakka-Tyrni Kasvovesi

Kosteuttava ja hoitava antioksidanttinen suomalainen kasvovesi sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. 150ml

12,95