Palashampoot (saippuapohjaiset)

Palashampoot (saippuapohjaiset)

Tästä tuoteryhmästä löydät suomalaiset täysin luonnonmukaiset ns.saippuapohjaiset palashampoot eli hiuksille tarkoitetut palasaippuat. Tämän tuotekategorian nimi voisi olla myös "Hiussaippuat".

Saippuapohjaiset palashampoot sopivat parhaiten käsittelemättömille hiuksille. Monille tämän tuoteryhmän palashampoot tuovat ryhtiä ja tuuheutta hiuksiin, auttavat pesuvälin pidentämisessä ja hellivät myös päänahkaa. Aivan kaikille saippuapohjainen tuote ei kuitenkaan sovi: osalle nämä voivat olla liian peseviä ja saippuan emäksisyys ei välttämättä sovi aivan kaikkien päänahalle. Joillekin myös saippua kertyy hiuksiin aiheuttaen tahmaista tuntua. Tämä monilla katoaa kun pesua saippuapohjaisella tuotteella jatketaan tai tahmaisuuden voi poistaa myös etikkahuuhtelulla. Jos kuitenkin haluat olla varma, että palashampoo ei aiheuta tahmaisuutta, sinulla on voimakkaasti käsitellyt hiukset tai noudatat cg-metodia niin siirry shampoopohjaisten palashampoiden tuoteryhmään.


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

Flow Hamppu shampoopala

Rasvoittuville/normaaleille hiuksille sopiva päänahan ongelmia kuten hilsettä ja kutinaa helpottava aktiivihiiltä sisältävä hamppushampoo.

13,95

Gaarna Teepuushampoo 2in1

Suomalainen teepuuöljyä sisältävä palashampoo voimakkaasti rasvoittuvien hiusten ja ihon pesuun.

9,50

Kaurilan Sauna Aprikoosi Shampoo 90g

Kotimainen ja täysin luonnonkosmeettinen aprikoosi palashampoo normaaleille, hennoille ja rasvoittuville hiuksille.

14,90

Catteco Teepuusaippua

Teepuusaippua kasvojen ja koko kehon pesuun. Käy myös hiustenpesuun. Hellävarainen iholle, mutta tehokas epäpuhtauksiin.

9,95