Salmen Suopa Suolasaippua, Minttupyörre

Tällä hetkellä loppuunmyyty.

9,50

Salmen Suopa Minttupyörre suolasaippua on ihan täydellinen joululahjasaippua. Saippualla on suloinen pakkaus ja upea ulkomuoto sekä raikas tuoksu.

Virkistävä piparmintun ja vihermintun tuoksuinen palasaippua sopii piristämään suihkuhetkeä suihkusaippuana tai tuomaan kevyttä raikasta tuoksua vessaan käsienpesusaippuana. Salmen Suopa suolasaippualla voit pestä myös kasvot, mutta varo saippuan joutumista silmiin.

Suolasaippua on suihkusaippuana erittäin hyvä valinta, sillä suola neutraloi hienhajua aiheuttavia bakteereita. Kainalot ja jalkapohjat pysyvät suolasaippualla pestyinä pidempään raikkaina. Suola kosteuttaa kuivaa ja karheaa ihoa.

Salmen Suopa saippuat valmistetaan perinteisellä kylmäprosessimenetelmällä ja suolasaippuaoissa käytetty hienojakoinen merisuola on luomulaatuista ranskalaista Guérande-suolaa. Guérande-merisuola on kerätty jokaista työvaihetta myöten ekologisesti. Se on ykis harvoista suoloista, jolle on myönnetty luomusertifikaatti.

Salmen Suopa suolasaippua on saippuoitu kookosöljystä ja ihoa kosteuttavina öljyinä palasaippuassa on sheavoita ja oliiviöljyä.

Biohajoava ja vegaaninen palasaippua, joka on pakattu paperiseen kääreeseen. Täysin muoviton tuote.

Valmistettu Suomessa pienyrityksessä.

Ingredients:Sodium cocoate,Sodium chloride, Sodium olivate, Sodium shea butterate, Sodium castorate, Glyserin, Aqua, Mentha Piperita, Mentha viridis, CI 77288, CI77491 (rautaoksidit)

*Limonene, *Linalool

*Esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä 

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Vartalo ja hygienia, Palasaippuat, Salmen Suopa