Sade Suolasalva

13,90


Sade suolasalva helpottaa atooppisen ihon kuivuutta, kutinaa ja ärtyneisyyttä. Hajusteetonta luonnonkosmetiikkaa. 50ml

Vaikka suolasalva sisältääkin suolaa, se ei kirvele iholla. Kristallisuola hoitaa ja ravitsee ihoa ja toimii samalla ihoa luonnollisesti desinfioivana ainesosana.

Moni kutiavasta ja ärtyneestä ihosta kärsivä on kertonut saaneensa Sade suolasalvasta helpotuksen oireisiin. Suolasalva on monelle toiminut paljon tehokkaammin kuin esim.lääkärärin määräämät kortisonivoiteet, joita ei edes pitkäaikaisesti voi käyttää. Oranssi Orava suosittelee tietenkin aina noudattamaan lääkärin ohjeita, mutta Sade suolasalvaa on turvallista kokeilla ja sen luonnonmukainen tehokkuus saattaa yllättää.

Sade Suolasalva sisältää ihoa pehmentävää ja iholle suojakerroksen antavaa mehiläisvahaa. Mehiläisvahan vuoksi tämä tuote ei ole vegaaninen.

Sade Suolasalva sopii kaiken ikäisille tehovoiteeksi. Sopii myös samanlaiseen käyttöön kuin perusvoide. Helppo pieni rasia on näppärä pitää mukana myös reissussa ja sama voide käy moneen eri iho-ongelmaan.

Valmistusmaa: Suomi

 

Ingredients: Cocos (Coconut) Nucifera Oil*, Cera Alba*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Mineral Salts, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Tocopherol.
*luomulaatua

Saattaa sisältää siitepölyjäämiä.

 

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Sade Kristallisuolasuihke Sade Kristallisuolasuihke
12,90 €
Sade Pihka-Suolasalva Sade Pihka-Suolasalva
14,90 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Vartalo ja hygienia, Pihkasalvat ja muut tehovoiteet, Tuisa Oy: Bambu ja Sade, Uutuustuotteet, Tuoksuttomat ekotuotteet, Tuoksuton ihonhoito