Saaren Taika Pyykkietikka, Puuteri

Tällä hetkellä loppuunmyyty.

Ilmoita saatavuudesta
14,95

Saaren Taika pyykkietikka Puuteri tuoksuu hyvin miedosti mandariinille ja ruusupuulle. Suomessa valmistettu täysin biohajoava pyykkietikka. 500ml.

Miedontuoksuinen suomalainen pyykkietikka raikastaa tunkkaisimmankin pyykin jättämättä kuitenkaan jälkeensä muuta kuin raikkaan pyykin tuoksun. Tämä pyykkietikka sopii hyvin myös hajusteherkille, jotka sietävät etikanhajua. Pyykkietikan etikanhaju haihtuu kuitenkin kokonaan ja pyykkietikalla huuhdeltu pyykki tuoksuu raikkaalta ja puhtaalta.

Pyykkietikka hoitaa tekstiilikuituja ja pitää värit pidempään kirkkaina. Pyykkietikka raikastaa pyykin lisäksi pyykinpesukoneen. Pyykkietikkaa voit käyttää myös elastaania sisältäville tekstiileille eli pyykkietikka sopii hyvin raikastamaan myös urheiluvaatteita.

Pyykkietikan käyttö: Laita 1-2rkl pyykkietikkaa pyykinpesukoneen huuhteluainelokeroon. Pyykkietikka korvaa huuhteluaineen.

Pyykkietikasta saat myös helposti silityssuihkeen tai huoneilman raikastajan: Kaada suihkepulloon pyykkietikkaa ja vettä ja suihkuttele silitettävälle vaatteelle tai raikastettavalle tekstiilille tai raikastusta kaipaavaan huoneilmaan.

Valmistusmaa: Suomi

Sisältää: Väkiviinaetikkaa (etikkahappoa 9 – <10%) Hajusteina ruusun, mandariinin ja ruusupuun luonnollisia eteerisiä öljyjä

Ingredients: Väkiviinaetikkaa (etikkahappoa 9 – <10%) Rosa Centifolia Oil5% in Vinis Vitifera, Citrus Reticulata Oil, Dalbergia Sissoo Oil, *limonene, *linalool (*esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä)

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Ekologinen pyykinpesu, Pyykkietikat, Saaren Taika