Ole Hyvä astianpesuaine, veriappelsiini

Tällä hetkellä loppuunmyyty.

7,95 €
6,76

Ole Hyvä astianpesuaineella peset käsitiskin ekologisesti. Ihastuttava mieto appelsiinin tuoksu aidosta eteerisestä öljystä. Pullon tyhjennyttyä voit ostaa lisää Ole Hyvä astianpesuainetta kätevässä täyttöpussissa.

Biohajoava ja kasvisperäinen suomalainen astianpesuaine. Vegaaninen. Ei sisällä väriaineita eikä synteettisiä tuoksuaineita.

Toimiva ekologinen käsitiskiaine kauniilla etiketillä. Kaunis ekotuote sopii myös lahjaksi ja on mukava pitää tiskipöydällä esillä.

Ekokauppiaan kommentti: Ole Hyvä astianpesuaineen pesuteho on kohtalainen/hyvä. Tässä ilahduttaa erityisesti kaunis ulkomuoto ja lempeä appelsiinin tuoksu. Jos etsit erittäin tehokasta rasvaisten astioiden puhdistajaa niin Ecodoo tiskiaine rasvaa vastaan on ehkä parempi vaihtoehto (tosin ei kotimainen). Itse suosin käsitiskissä siivoussaippuaa. Erityisesti rasvaiset pannut on helpoin saada puhtaaksi hieromalla siivoussaippuaa suoraan tiskiharjaan ja pesemällä pannu reilulla määrällä saippuavaahtoa.

Valmistusmaa: Suomi. Valmistuspaikkakunta: Hamina

INCI: Sodium Lauryl Sulfate, Cocoamidopropyl betaine, Capryl Glucoside, Alcohol, Sea Salt, Sodium Benzoate, Citrus sinensis oil.

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Ole Hyvä Astianpesuaine, Veriappelsiini 1200ml Ole Hyvä Astianpesuaine, Veriappelsiini 1200ml
11,86 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Ole Hyvä Luonnontuote, Ekologinen Astianpesu