Ole Hyvä Konetiskijauhe Sitruunaruoho

15,50


Riittoisa ja biologisesti hajoava Suomessa valmistettu konetiskijauhe.

Pesee astiat tehokkaasti puhtaiksi eikä sinun tarvitse pelätä, että astioihin jäisi mitään terveydelle haitallisia aineita. Tämä konetiskiaine ei ole all-in-one tuote eli riippuen alueesi vedestä on mahdollista että joudut lisäämään koneeseesi suolaa ja/tai huuhteluainetta/etikkaa.

Annostele 1rkl astianpesukoneen pesuainelokeroon. Valmistajan ohjeen mukaan voit lisätä annostusta 2 ruokalusikalliseen jos tiskit ovat erityisen likaiset, mutta käyttökokemuksen perusteella tuo 1 rkl tai jopa vähemmän riittää hyvin.

Yrittäjän oma käyttökokemus: Olin kuullut Ole Hyvä konetiskijauheesta paljon ristiriitaisia mielipiteitä ja siksi tuotteen ottaminen Oranssin Oravan valikoimaan aluksi arvelutti. Konetiskijauhe osoittautui kuitenkin hyväksi. Muutaman viikon käytön jälkeen huomasin kuitenkin astioihin, erityisesti laseihin jäävän sameutta, joka ei astianpesukoneen puhdistuksesta huolimatta poistunut. Pesin tämän jälkeen muutaman kerran all-in-one tabletilla ja sen jälkeen Ole Hyvä konetiskijauhe taas toimi. Käytänkin nyt tätä jauhemaista konetiskiainetta ja Attituden all-in-one tabletteja rinnakkain. Todennäköisesti sameus-ongelma olisi poistunut myös lisäämällä etikkaa astianpesukoneen huuhteluainelokeroon, mutta en lähtenyt tätä kokeilemaan kun kahden tuotteen käyttäminen rinnakkain toimii. Kokonaisuudessaan hyvä tuote: kotimainen, ekologinen ja käytössä edullinen.

INCI: sodium citrate, sodium carbonate, sodium disilicate, sodium percarbonate, sodium bicarbonate, sodium metasilicate, polyaspartate, iminodisuccinate, glycerine, alkylpolyglycoside, sodium laurylsulfate

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Ole Hyvä Luonnontuote, Ekologinen Astianpesu