Nurme, piparmintun eteerinen öljy

Tällä hetkellä loppuunmyyty.

8,50

Nurme piparminttuöljy on aitoa 100% piparmintun eteeristä öljyä.

Piparminttu piristää, vähentää stessiä ja auttaa keskittymään. Piparminttu saattaa myös ehkäistä sairastumista, joten tautien jyllätessä piparminttu voi olla hyvä vaihtoehto esim tuoksulyhtyyn. Piparminttu myös nopeuttaa paranemista ja tehostaa vastustuskykyä.

Yhdessä eucalyptuksen kanssa käytettynä piparmintusta saa limaa irrottavan avun flunssaan. Kokeile esim.jalkakylvyssä: sekoita 5 tippaa piparminttua ja 5 tippaa eucalyptusta vaikkapa hunajaan, maitoon tai lusikalliseen merisuolaa ja lisää seos lämpimaan jalkakylpyveteen. Anna jalkojen kylpeä 5-10 minuuttia.

Eteerinen öljy kannattaa aina sekoittaa johonkin pohjaöljyyn ennen iholle levittämistä. Päänsäryn iskiessä moni hieroo kyllä piparmintun eteeristä öljyä sellaisenaan ohimoille ja se toimii monelle tehokkaasti päänsärkyyn. Oranssi Orava kuitenkin suosittelee, että päänsärkyisenäkin mieluiten sekoitat voimakkaan eteerisen öljyn johonkin pohjaöljyyn esim.jojobaöljyyn, kookosöljyyn tai vaikka pieneen tippaan tuoksutonta kasvoöljyäsi.

Piparmintun eteerinen öljy on tuoksultaan voimakas. Piparmintun käytön kanssa kannattaa olla varovainen jos kotona on pikkulapsia tai lemmikkieläimiä. Alle 2-vuotiaille lapsille ja kissoille ei tulisi käyttää ollenkaan piparmintun eteeristä öljyä eli sen käyttö diffuuserissa ei ole suositeltavaa kissatalouksissa. Varovaisesti voit kuitenkin käyttää piparmintun eteeristä öljyä myös pikkulapsiperheissä esim.omatekoisessa pyykkietikassa ja muissa siivousaineissa sekä toki vaikka omassa jalkakylvyssäsi.

INCI: Mentha Piperita Oil

Parasta ennen 9/2024

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Tuoksut ja eteeriset öljyt, Nurme