Murumuru AHA-Moment Kuoriva Kasvovesi

18,90


Murumuru AHA-Moment Kuoriva kasvovesi on erittäin hyvä kasvovesi sinulle, joka haluat supistaa ihohuokosia ja vähentää mustapäitä ja finnejä. Kuoriva kasvovesi sopii normaalille, rasvoittuvalle ja seka-iholle.

Murumuru Aha-Moment kasvoveden kuoriva ominaisuus perustuu AHA-hedelmähappoihin. Kuoriva kasvovesi on tehokas ihon epäpuhtauksia vastaan. Kuorivien ainesosien lisäksi kasvovesi sisältää virkistävää appelsiinivettä ja ihohuokosia supistavaa puna-apilauutetta.

Kuorivan kasvoveden käyttöön kannattaa totutella vähitellen käytämällä aluksi n.2-4kertaa viikossa. Iho saattaa aluksi reagoida punoituksella ja pistelyllä eikä kuorivaa kasvovettä kannatakaan käyttää erittäin herkälle iholle.

Normaalille iholle voit käyttää AHA-kasvovettä silloin tällöin tai vaikka kuuriluontoisesti jos ihosi ajoittain vaikuttaa samealta tai ihohuokoset ovat laajentuneet.

Jos kärsit laajenneista ihohuokosista, mustapäistä ja finneistä, voit hyvin käyttää Murumuru AHA-kasvovettä päivittäin kun ihosi on siihen tottunut.

Ethän käytä kuorivaa AHA-kasvovettä ennen auringonottoa. Suojaa ihosi auringolta AHA-hedelmähappojen käytön jälkeen.

Suomalaista vegaanista luonnonkosmetiikkaa. 100ml.

Ainesosat: Aqua, Citrus Sinensis Fruit Water, Lactic Acid, Glycerin, Propanediol, Trifolium Pratense Extract, Acer Saccharum Sap Extract, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract, Saccharum Officinarum Extract, Citrus Limon Fruit Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Tocopherol, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Sodium Lactate, Sodium Hydroxide, Parfum (Natural), Limonene, Citral, Linalool, Geraniol, Citronellol

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kasvovedet, Murumuru