Luonkos Jauhedeodorantti Fruitful

34,95


Luonkos jauhedeodorantti Fruitful on toimiva ja tehokas luonnonkosmettinen deodorantti, joka ei sisällä alumiinia. Suomalaista luonnonkosmetiikkaa. Vegaaninen.

Raikas, kevyt, luonnonmukainen tuoksu litsean, plamarosan ja  piparmintun eteerisistä öljyistä.

Luonkos Fruitful deodoranttijauheessa on kainaloiden bakteeristoa parantavaa metsämikrobiuutetta. Lisäksi tuotteessa on valkosavea, ohratärkkelystä, sinkkilaktaattia, magnesiumia ja hienoa merisuolaa. Luonkos jauhedeodorantti ei tehokkuudestaan huolimatta sisällä soodaa, joka joillekin aiheuttaa ihoärsytystä. Luonkos deodoranttijauhe onkin hyvä ja toimiva myös herkkäihoiselle. Tuotteessa on hyvin mieto tuoksu, mutta jos haluat täysin tuoksuttoman tuotteen niin valitse Powerful jauhedeodorantti, joka on sama tuote tuoksuttomana.

Öljyttömänä tuote ei tahraa vaatteita.

Jauhemaisessa muodossa oleva pahvipakkaukseen pakattu deodorantti on erittäin ekologinen ja pitkäikäinen. Vedettömänä ekotuotteena tämä deodorantti säilyy pitkään ja on käytössä riittoisa.

Jauhedeodorantin käyttö: Ripottele n.puoli teelusikallista jauhetta kämmenelle ja levitä käsien kautta kainaloihin. Jotkut tykkäävät myös tehdä deodoranttijaiheesta tahnamaisen ennen kainaloihin levittämistä eli silloin ripettele n.puoli teelusikallista jauhetta kämmenelle ja lisää pari tippaa vettä, pyörittele ja lisää kainaloihin. Oranssi Orava pitää kuitenkin tuotteen levittämistä jauhemaisena kaikista helpoimpana.

Voit sirotella tätä deodoranttia myös talkin tyylisesti kaikkiin kehon hikisiin paikkoihin kuten reisiin tai rintojen alle. Erittäin tehokas vähentämään jalkahien hajua. Tämän deodorantin kanssa kesäsandaalitkin pysyvät raikkaina.

Suomessa valmistettu 100% luonnonmukainen tuote.

INGREDIENTS: 

Hordeum Vulgare (Barley) Starch*, Zinc Lactate, Kaolin (White clay), Magnesium Hydroxide, Magnesium Carbonate Hydroxide, Sea Salt, Avena Sativa (Oat) Kernel Flour*, Xanthan Gum, Hydrated Silica, Humus Extract*, Caprylyl Glyceryl Ether, Litsea Cubeba (Lychee) Fruit Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Cymbopogon Martini (Palmarosa) Oil, Limonene**, Geraniol**, Linalool**

*Finnish origin

**Allergens in natural essential oils

Paino: 50 g

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Luonkos Jauhedeodorantti Powerful Luonkos Jauhedeodorantti Powerful
34,95 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Deodorantit, Luonkos, Vartalo ja hygienia