Kuura Essentials Outdoor no:2

18,95

Kuura Essentials Outdoor No 2 tuoksuöljy on ihastuttavan sitruksinen sekoitus kissanminttua, sitronellaa, sitruunaruohoa, kanadantuijaa ja litseaa. Pohjaöljynä toimii ihoa hoitava jojobaöljy.

Huom! Tarjoustuotteen parasta ennen 05/21

Monen ihmisen mielestä tämän tuoksu on ihana, mutta hyttyset vaikuttavat välttävän tämän tuoksua. Kuura Essentials tuoksuöljyä ei kuitenkaan sovi markkinoida hyttyskarkoitteena, sillä tämä ei sisällä minkäänlaisia torjunta-aineita; ainoastaan jojobaöljyä ja aitoja eteerisiä öljyjä.

Hanki tämä siis virkistykseksi ja raikkaaksi tuoksuksi itsellesi. Sipaise niskaan, ranteisiin, polvitaipeisiin ym. kun lähdet ulos kesäiltana. Raikkaan tuoksun lisäksi saatat onnistua pitämään inisijätkin loitolla. Jos oleskelet ulkona pidempään niin lisää 1-2 tunnin välein.

Älä käytä raskaana ollessa tai imettäessä. Voi käyttää yli 2-vuotiaille lapsille.

Lasinen roll-on-pullo. 10 ml. Valmistettu Suomessa.

INCI: Simmondsia chinensis (luomu jojoba) siemenöljy, Nepeta cataria (kissanminttu) eteerinen öljy, Cymbopobon nardus (luomu sitronella) eteerinen öljy, Litsea cubeba (May Chang) eteerinen öljy, Cymbopogon flexuosus (luomu sitruunaruoho) eteerinen öljy, Thuja occidentalis (tuija) eteerinen öljy, geranioli *, sitronelloli *, limoneeni*, eugenoli *, linalooli*, sitraali*

*Eteeristen öljyjen ainesosia
 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa tätä tuoteryhmää: Kuura Essentials