Hurraw! Värillinen Huulivoide No1

11,90


Hurraw!Plant Color huulivoiteissa on normaaleja sävyttäviä huulivoiteita vahvempi, lähes huulipunamainen pigmentti. Tässä tuotteessa huulivoide ja huulipuna/huulikiilto ovat samassa tuotteessa.

Hurraw! Plantcolor ei sisällä yhtään micavärejä vaan voimakas pigmentti saadaan värillisistä juureksista: punajuuresta, violetista perunasta ja retiisistä.

Hurraw Plantcolor sävyssä No1 on klassinen punainen, lämpimään taittava väri.

Huulia hoitavina ja kosteuttavina ainesosina kaakaovoi, kookosöljy ja safloriöljy. Täysin kasvipohjainen, 100% vegaaninen ja 100% luonnonkosmetiikkaa oleva tuote.

Käytä huulivoiteen tavoin tai tee huultenrajauskynällä rajaukset ja halutessasi pysyvämmän tuloksen voit myös värittää huulet pehmeästi levittyvällä huultenrajauskynällä ja lisätä Hurraw!Plantcolorin huultenrajauskynän päälle.

Huulivoiteessa on kevyt kirsikan, appelsiinin ja vaniljan tuoksu. Makeutena on ripaus steviaa. Tällä saa herkulliset huulet!

 

Valmistusmaa: Yhdysvallat

4,8 g

 

Carthamus tinctorius (safflower) seed oil*, Euphorbia cerifera (candelilla) wax, Cocos nucifera (coconut) oil*, Theobroma cacao (cacao) seed butter*, Ricinus communis (castor) seed oil*, Limnanthes alba (meadowfoam) seed oil, Maltodextrin, Raphanus sativus (radish) root extract, Citric acid, Flavor /Aroma, Tocopherol, Stevia rebaudiana*, Helianthus annuus (sunflower) seed oil*, Anise alcohol‡, Benzyl benzoate‡, Geraniol‡, Linalool‡ (‡composant naturel de aroma/natural component of aroma)

*certified organic ingredient  70% organic  14% wild grown  100% natural
Hurraw Balm is certified organic by the Montana Department of Agriculture (USDA Organic Regulations) and COSMOS Natural certified by Ecocert (EU Organic Certification Body). Hurraw Balm products are gluten free.

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Hurraw! Värillinen Huulivoide No2 Hurraw! Värillinen Huulivoide No2
11,90 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Huulivoiteet, Hurraw!, Huulipunat, Uutuustuotteet