Famo hoitoainepala, Takku

Tällä hetkellä loppuunmyyty.

Ilmoita saatavuudesta
25,90

Asiakasarviot: Famo hoitoainepala, Takku

Arvioiden lukumäärä: 8
Arvioiden keskiarvo: 5
Lue kaikki arviot
Pitkähiuksisen paras ystävä
käyttäjältä päiväys: 25.12.2023
Upea tuote! Takamuksen alapuolelle yltävät, hieman kiharuuteen taipuvat käsittelemättömät hiukseni silottuvat ja tulevat tällä hoitoainepalalla todella hoidetun ja pehmeän tuntoisiksi ja näköisiksi. Kokemusta on toisestakin saman valmistajan hoitoainepalasta, mutta tämä hoitaa enemmän joten nimensä mukaisesti sopii takkuuntuvalle tukalle paremmin (myös "sulaa" laitettaessa helpommin/enemmän, joten on helpompi levittää pitkiin hiuksiin). Tiedättekö tunteen kun iho on rasvattu jollain voiteella ihanaksi, mutta ei ole rasvainen? Tämä tekee saman hiuksille. Hiuksista tulee luonnollisella tavalla rasvatut, mutta ei rasvaiset (vertaa: silikonin tuoma keinotekoinen liukkaus). Ja kasvirasvojahan tämä pala enimmäkseen onkin. 5/5 lämmin suositus pitkähiuksisille takkutukille!
Erittäin hyvä
käyttäjältä päiväys: 10.07.2023
Kaikki vanhat hoitoaineet olivat loppu, joten kokeilin vaihteeksi tällaista. Kyllä kannatti. Erittäin hyvä lopputulos, melko pitkät hiukseni on todella helppo harjata käytön jälkeen ja hoitoainepala vaikuttaa erittäin riittoisalta.
Luottotuote
käyttäjältä päiväys: 21.07.2021
Voittaa monet kalliimmat hoitoaineet. Kestää todella pitkään, eikä aiheuta muovijätettä, ei tahmaa. Sopii erinomaisesti helposti takkuuntuville pitkille hiuksilleni.

Kaikki saapuvat arviot ovat kaupan todellisten kävijöiden / verkkokaupan asiakkaiden lähettämiä, ja operaattori tarkistaa niiden sisällön silmämääräisesti.

Lue kaikki arviot

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Famo Kosteuttava Savishampoo, Hassu Famo Kosteuttava Savishampoo, Hassu
13,90 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Hiukset ja parta, Famo, Hoitoaineet