Gaarna Pyykinpesujauhe, Zero Waste 1kg

Tällä hetkellä loppuunmyyty.

12,50

Gaarna Zero Waste pyykinpesujauhe on erittäin ekologinen, riittoisa ja hyvin pesevä suomalainen pyykkiaine. 1kg= n.70 pyykkikoneellista.

Zero Waste pyykkijauheessa on hyödynnetty Gaarna saippuoiden ja shampoiden valmistuksessa syntyneitä kantapaloja. Lisäksi tehoa ovat tuomassa pesusooda, ruokasooda ja merisuola.

Gaarna Zero Waste pyykinpesuaineeseen ei ole lisätty hajusteita, mutta jauheessa saattaa olla hyvin mietoa tuoksua mikäli pyykinpesuaineen valmistukseen käytetyissä saippuajämissä on ollut tuoksua. Kaikki Gaarna saippuoissa ja shampoopaloissa käytetyt tuoksut tulevat eteerisistä öljyistä, joten synteettisten hajusteiden jämiä tämäkään pyykkiaine ei sisällä. Mikäli Zero Waste-pyykinpesujauheessasi tuntuu kevyt tuoksu, se ei kuitenkaan jää tuoksumaan pestyihin vaatteisiin.

Merisuola auttaa pyykkiä pysymään kirkkaampana ja estää pyykkien kellastumista. Valkaisuainetta tämä pyykinpesujauhe ei sisällä, mutta voit käyttää Gaarna pyykinpesujauhetta myös valkopyykille. Merisuola lisäksi myös ruokasooda auttaa värejä pysymään kirkkaampina ja valkoista valkoisempana.

Huom! Uusi pahvipakkaus, jossa kätevä annostelunokka.

Annostelu: 1rkl/ koneellinen (koneen koko 5kg).

Huuhteluaineeksi on hyvä lisätä etikkaa; käytä joko valmista pyykkietikkaa tai tavallista väkiviinaetikkaa sellaisenaan tai lisää väkiviinaetikkaan haluamaasi eteeristä öljyä.

Suomalainen ekotuote. Valmistettu pienyrityksessä.

Valmistusaineet:  Gaarna-ZERO WASTE pyykkisaippuaraaste, Pesusooda (Sodium Carbonate), Ruokasooda (Sodium Bicarbonate), Merisuola (Maris Sal)

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Ekologinen pyykinpesu, Pyykinpesuaineet, Gaarna