Famo Palashampoo, Höpönassu

Tällä hetkellä loppuunmyyty.

Ilmoita saatavuudesta
13,90

Famon Höpönassu palashampoo sisältää runsaasti mustaa savea, joka puhdistaa päänahkaa tehokkaasti. Famo Höpönassu sopii erityisen hyvin jos sinulla on rasvoittuva päänahka, mutta kuivat hiuslatvat. Tuoksuton luonnonkosmetiikan shampoo.

Famo Höpönassu sopii rasvoittuville hiuksille vaikka jokapäiväiseen käyttöön jos hiukset vaativat niin tiheää pesua. Famo Höpönassu voi toisaalta hyvinkin auttaa pidentämään pesuväliä. Kuivalle päänahalle voit käyttää Famo Höpönassua syväpuhdistavan shampoon tavoin tarvittaessa.

Famo Höpönassun sisältämä musta savi parantaa ja vahvistaa hiuksia sekä puhdistaa päänahkaa ja stimuloi päänahan verekiertoa. Puhdas ja terve päänahka edesauttaa hiusten tervettä kasvua.

Kevyesti syväpuhdistava shampoo tuo helpotusta päänahan ongelmiin kuten kutinaan ja hilseeseen.

Famo Höpönassu sisältää ravitsevaa arganöljyä, joka hoitaa ja vahvistaa hiuksia.

Famo Höpönassu on väriltään musta sen sisältämän mustan saven vuoksi. Veikeä musta pöllö ei kuitenkaan värjää vaaleitakaan hiuksia, päinvastoin musta savi voi kirkastaa vaaleita hiuksia.

Vegaaninen, biohajoava, tuoksuton. 80g.

Parasta ennen: 07/2026

Valmistusmaa: Suomi. Valmistettu yhden naisen yrityksessä Tuusulassa.

INCI: Sodium Cocoyl Isethionate, Argania spinosa kernel oil, Colored cosmetic clay black

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Hiukset ja parta, Famo, Palashampoot (shampoopohjaiset), Tuoksuttomat hius-ja partatuotteet, Tuoksuttomat ekotuotteet