Famo Hoitoainepala, Hellusta

Tällä hetkellä loppuunmyyty.

25,90

Famon Hellusta Hoitoainepala on tehokas suomalainen hoitoaine, joka ei hoitavuudestaan tee hiuksia raskaiksi vaan sopii erittäin hyvin myös suomalaiselle hennolle hiuslaadulle. Tuoksuton.

Famo Hellusta on 100% biohajoava eikä sisällä BTMS:ää, joka on luonnonkosmetiikassakin sallittu ja hoitoainepaloissa paljon käytetty siloittava aine, mutta vesistöille haitallinen. Tätä hoitoainetta voit käyttää huolettomin mielin.

Hellusta hoitoainepala on todella riittoisa pöllönmuotoinen hoitoaine. Pala riittää pitkillekin hiuksille n.vuodeksi. Hoitoainepala tulee käytössä huomattavasti edullisemmaksi kuin vastaavanlaatuinen nestemäinen hoitoaine.

Hellusta hoitoainepala on ehkä parhaimmillaan suorille hiuksille, joita se siloittaa ja tuo kiiltoa. Karheille ja kiharille hiuksille Famo Takku on vielä parempi vaihtoehto.

Suomalaista vegaanista luonnonkosmetiikkaa.

Parasta ennen 01/2025

Inci: Arachidyl/Behenyl betainate isylate (and)arachidyl/Behenyl alcohol, Theobroma cacao butter, etearyl alcohol (and) Cocoglucoside, Zea mays starch, Butyrospermum park butter, Persea gratissima oil, Caprylic capris triglyceride, Cocos nucifera fruit extract, Lactic acid, Sodium lactate, Aqua

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Hiukset ja parta, Hoitoaineet, Famo, Tuoksuttomat hius-ja partatuotteet, Tuoksuttomat ekotuotteet