Euca Raikas Mökki Yleispesuaine

12,95 €
9,95

Euca Raikas Mökki yleispesuaine on monikäyttöinen eukalyptuksen tuoksuinen pesuainetiiviste. Euca Mökki yleispuhdistusaineella peset kodin ja mökin kaikki pinnat siivouksessa. Sama tuote sopii myös pyykinpesuun niin konepesuun kuin nyrkkipyykkiinkin. Sopii myös astioiden käsinpesuun. 500ml.

Euca Raikas Mökki pesuaine on valmistettu Suomessa perinteisen australiais-reseptin tyylisesti. Pesuaineen teho perustuu eukalyptuksen eteerisen öljyn ja etanolin seokseen. Yhdessä ne muodostavat desinfioivan vaikutuksen. Eukalyptuksen eteeristä öljyä on tässä pesuaineessa hyvin runsaasti, se ei siis toimi ainoastaan hajusteena vaan tärkeänä osana pesutehoa. Bonuksena tässä riittoisassa ja ekologisessa siivousaineessa on sen raikastava vaikutus.

Euca Mökki yleispesuaine on erityisen kätevä mökillä, koska sama tuote sopii kaikkeen siivoukseen.

Käytä Euca Raikas Mökki pesuainetta yleispuhdistuksessa sekoittamalla 25ml pesuainetta ämpärilliseen vettä. Voit pestä liuoksella mökin tai kodin kaikki vesipesua kestävät pinnat. Sopii myös puu- ja laminaattilattioiden pesuun. Tämä pesuaine ei sisällä saippuaa. Siivouksen jälkeen mökissä tuoksuu ihanan raikkaalle. Koska eukalyptuksen tuoksu tulee eteerisestä öljystä se kuitenkin haihtuu nopeasti ja jäljelle jää vain puhdas tuoksu.

Pyykinpesussa annostele Euca Raikas Mökki-pesuainetta 25ml  pyykinpesuaineen lokeroon (koneen koko 4-6kg). Isompaan koneeseen tai hyvin likaiselle pyykille voit lisätä annostusta. Älä kuitenkaan käytä 60ml enempää. Et tarvitse huuhteluainetta etkä pyykkietikkaa. Euca Mökki raikastaa pyykkisi. Vaikka Euca Mökki yleispuhdistusaineessa on melko vahva eukalyptuksen tuoksu niin kuivuttuaan Euca Mökillä pesty pyykki tuoksuu ainoastaan raikkaalle, eukalyptuksen tuoksu ei enää tunnu kuivuneessa pyykissä. Euca Mökki raikastaa myös pyykinpesukoneen.

Euca Mökki sopii myös pyykin käsinpesuun ja on mainio ekologinen vaihtoehto mattopyykille. Muista myös mattopyykissä laimentaa pesuainetiivistettä.

Saunan pesussa laita 50ml ämpärilliseen vettä. Saat puhtaan ja hyväntuoksuisen saunan. Voit tehdä myös saunanpesusta miellyttävän iltapuuhan: lämmitä saunaa samalla kun peset lauteita ja nauti samalla vaikka virvoittava kombucha. Kun sauna on pesty ja lämminnyt, pääset pesulle ihanaan eukalyptuksen tuoksuun.

Euca Raikas Mökki on turvallinen Suomessa valmistettu ekopesuaine. Eukalyptuksen eteerisen öljyn vuoksi pesuaine on kuitenkin tärkeää säilyttää lasten ja lemmikkien ulottumattomissa. Euca Mökki pesuaineella peset oikealla laimennuksella turvallisesti myös lapsi-ja lemmikkitalouksissa, mutta laimentamattomana tai silmiin joutuessaan pesuaine voi olla haitallista.

pH neutraali (6-8 välillä). Turvallinen pesuaine kaikille vesipesun kestäville pinnoille.

Eucan ainesosat: Aqua, Etanoli 5-15%, et. eucalyptusöljy, biologisesti hajoavat tensidit.

 

 

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Ekosiivous, Ekologinen pyykinpesu, Ekologinen Astianpesu, Tarjoukset, Muut ekosiivousaineet