Lara Green Rosmariinishampoo

11,00

Lara Green Rosmariinisampoo sopii erityisesti ohuille ja hennoille hiuksille sen volyymia tuovan vaikutuksen vuoksi. Rosmariinishampoo myös tasapainottaa päänahan talintuotantoa, joten sopii myös rasvoittuville hiuksille.

Sisältää syväpuhdistavaa vaaleanpunaista savea ja luomulaatuisia hoitavia öljyjä. Lara Green palashampoo sopii myös curly girl-metodiin.

Lara Green shampoot ovat sulfaatittomia ja pesevinä ainesosina toimivat hellävaraiset kasvipohjaiset tensidit. Elsanna shampoopalat eivät sisällä saippuaa eivätkä sen vuoksi tahmaa hiuksia ja tee niitä raskaiksi kuten jotkut saippuapohjaiset palashampoot.

Lara Green Rosmariinishampoo on entiseltä nimeltään Elsanna Rosmariinishampoo. Elsannan valmistaja Liisa jättäytyi pois shampoonvalmistuksesta, mutta onneksi hän halusi näiden loistavien shampoiden kuitenkin jatkavan olemassaolonaan ja Liisa antoi Elsanna-shampoiden reseptin Lara Greenin Lauralle. Nyt Laura valmistaa samalla reseptillä ja Liisan ohjeiden mukaisesti näitä Oranssin Oravan asiakkaiden suosioon nousseita shampoopaloja. Ainoastaan etiketti uudistui (kuvassa vanha etiketti).

Koko 50g

INCI: Sodium Cocoyl Isethionate, Coco-Glucoside, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Ricinus Communis Seed Oil*, Illite, Coco-Caprylate, Cymbopogon Martini*, Rosemarinus Officinalis*, Benzyl alcohol, Dehydroacetic acid, Geraniol**, Linalool**,Citronellol**, Limonene**.**Eteerisistä öljyistä, *Bio.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Hiukset ja parta, Lara Green, Palashampoot (shampoopohjaiset)