Ekopure Filling it Konetiskitabletti 20kpl

Tällä hetkellä loppuunmyyty.

12,50

Ekopure Filling It konetiskitabletti on Suomessa valmistettu ekologinen konetiskiaine, joka ei sisällä mitään vaarallisia kemikaaleja ja on myös täysin tuoksuton. 20kpl= 20 ekologisesti puhdasta astianpesukoneellista.

Sisältää 21 pesutulosta parantavaa entsyymiä, joiden ansiosta Ekopuren suomalainen konetiskiaine päihittää useimmat muut samantyyppiset konetiskitabletit.

Aseta yksi tabletti tiskikoneen pesuainelokeroon. Ekologisen huuhtelukirkasteen (esim.etikan) käyttö on suositeltavaa. Valmistaja suosittelee myös huuhtomaan astiat ennen koneeseen laittamista. Oranssi Orava ei kuitenkaan pidä astioiden huuhtomista tarpeellisena mikäli ne eivät seiso kovin kauan odottamassa astianpesukoneen pyörittämistä.

Ekokauppiaan kommentti: Ekopure Filling it Konetiskitabletti on paras tämäntyyppisistä pienyritysten valmistamista ekotiskikoneaineista, joita olen kokeillut. Pesee astiat puhtaiksi ja kirkkaiksi jopa ilman huuhtelukirkastetta. Huuhtelukirkasteen lisääminen on kuitenkin tämäntyyppisten astianpesuaineiden kanssa suositeltavaa. Huomioithan kuitenkin, että ekokauppias ei ota vastuuta tiskikonekohtaisista eroista ja jokainen käyttäjä on itse vastuussa tarkistamaan, että kyseinen konetiskiaine ja mahdollisesti kirkasteena käytettävä etikka sopivat omalle koneelle. Huolehdithan myös tiskikoneesi puhtaudesta ja puhdistat sen säännöllisesti. Tarkista myös sihdeistä, että rasva poistuu koneesta riittävän hyvin. Jos sihteihin kertyy rasvaa, käytä välillä toista ainetta tai vaihda toiseen tiskiaineeseen. Pesethän välillä myös kuumilla lämpötiloilla.

 

Inci: natriumcarbonate (ruokasooda/bicarbonat), natriumbicarbonate (pesusooda/natriumkarbonat), citric acid (sitruunahappo/citronsyra), natriumsulphate (glaubersuola/glaubersalt),sodium percarbonate (happipohjainen valkaisuaine/Oxiderande blekmedel 5-15%), magnesiumsulphate (epsom suola/epsomsalt), mct-oil (mct-öljy/mct-olja), entzymes (entsyymit/enzymer)

Huom! Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Silmiin joutuessa huuhdottava välittömästi runsaalla vedellä.

 

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Ekopure Siivoustabletit 6kpl, Sitrus Ekopure Siivoustabletit 6kpl, Sitrus
9,50 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Ekologinen Astianpesu, Ekopure, Tuoksuton Kodinhoito, Tuoksuttomat ekotuotteet