Myymälä Korsossa

Myymälä Korsossa

Normaalit aukiolot:

ti-to 11-18 ja la 11-15

 

Sijainti

Ekokauppa Oranssi Orava sijaitsee Vantaalla viehättävässä vanhassa puutalomiljöössä Korson Wanhalla Asemalla (VR:n vanha asuinkasarmi, kellertävän ruskea 120-vuotias puutalo.)

Samoissa tiloissa Oranssin Oravan kanssa toimii myös toinen erikoismyymälä,Korson Aseman Puoti sekä herkullisia itseleivottuja leivonnaisia tarjoava Cafe Unelma. Kaikkiin yrityksiin tullaan samasta ulko-ovesta (pääportista tultaessa rakennuksen viimeinen ovi).

Aukioloajat

Molemmat puodit ovat avoinna tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 11-18 ja lauantaisin klo 11-15.

Kahvila on muuten samoin, mutta aukeaa arkisin jo klo 10. Huomaathan kuitenkin, että jokaisella yrityksellä on oma yrittäjänsä, joten on mahdollista että joskus sairastapauksen tai muiden yrittäjien kanssa eri aikaan pidetyn loman vuoksi joku yrityksistä voi olla suljettu. Jokainen yritys huolehtii omasta tiedottamisestaan. Oranssin Oravan poikkeusaukiolot päivitetään ahkerasti Googleen, joten voit melko varmasti luottaa Googlen antamiin aukiolotietoihin.

Saapuminen

Korson Wanhalle Asemalle pääset erittäin helposti lähijunalla. K-juna pysähtyy Korsossa. Näet jo junalaiturilta vanhan kellanruskean puutalon. Kaikkiin liiketiloihin tullaan rakennuksen päätyovesta, jossa näkyy kahvikupinmuotoinen Cafe Unelma-kyltti. (Huomaathan, että tosiaan toimimme yläpihalla olevassa kellanruskeassa talossa, ei alapihan vaaleassa asemarakennuksessa).

Autopaikat

Omia autopaikkoja meillä valitettavasti ei ole, mutta aivan vieressä sijaitsee ilmainen Lumon parkkihalli, jossa yleensä on hyvin tilaa. Myös Urpiaisentien toisella puolella on ilmaisia ulkoparkkipaikkoja. Jos jätät auton Lumon parkkihalliin niin helpoiten pääset meille parkkihallin 2.kerroksesta. Parkkiruutujen 200 ja 199 välistä tulee ovi, jota kautta pääset nousemaan yhdet portaat ylös ja tullessasi portaiden päästä ovesta ulos, saavut lähes suoraan Korson Wanhan Aseman pikkuportille.

Iltaisin ja lauantaisin voit myös parkkeerata wanhan aseman alaparkkikselle. Tolppapaikat kuuluvat Satu-Sepeli-firmalle, mutta he ovat töissä virka-aikaan.

korsonwanhaasema-syksyllae

 

Esteettömyys

Oranssi Orava toimii vanhassa museoviraston suojelemassa rakennuksessa, jonne on jyrkät portaat. Valitettavasti sisälle ei pääse pyörätuolilla muuten kuin nostamalla. Myös lastenvaunujen ja -rattaiden tuominen sisälle on haastavaa. Autamme kuitenkin rattaiden sisällenostamisessa mikäli niitä ei halua jättää ulos. Kesällä kahvilalla on myös ulkopöytiä, joissa pääsee nauttimaan kahvilan herkuista ja mielelläni pyydettäessä tulen myös esittelemään Oranssin Oravan valikoimaa ulos jos portaiden vuoksi sisälle on hankala päästä.

Mikäli sinulla on kysyttävää niin voit olla yhteydessä minuun

erika.hakoniemi@oranssiorava.fi

0400-950 764

T:Ekokauppias Erika