Ekoihme Niityn Voimasalva

Tällä hetkellä loppuunmyyty.

15,50 €
4,95

Ekoihme Niityn Voimasalva on luonnonmukainen ihoa rauhoittava voide erityisesti ärtyneelle ja ongelmaiselle iholle. Hillitsee bakteeritulehduksia, rauhoittaa ja nopeuttaa vaurioituneen ihon paranemista.

HUOM: Tarjouserän parasta ennen 7/22

Jos sinulla on kutiseva ihottuma, punoittavia ihoalueita ja muita ongelmakohtia ihollasia niin suomalaisia villiyrttejä hyödyntävä Niityn Voimasalva saattaa auttaa. Allergiselle ja atooppiselle iholla kannattaa tietenkin ensiksi kokeilla varovasti jos ei ole varma kuinka voiteen sisältämät yrtit sopivat itselle.

Ekoihme Niityn Voimasalva sisältää maitohorsmaa, jota käytetään ärtyneen ihon ja punoituksen hoitoon.

Niityn Voimasalvassa on siankärsämöä, joka nopeuttaa vaurioituneen ihon paranemista ja uudistumista. Siankärsämössä on anti-inflammatorisia eli tulehdusta lievittäviä ja ehkäiseviä ominaisuuksia ekä antibakteerisia ja aseptisia ominaisuuksia.

Saunakukka ja kamomilla desinfioivat ja rauhoittavat ihoa, lievittävät ihotulehduksia ja taistelevat ihon ja limakalvon bakteeritulehduksia vastaan. Ne myös lievittävät tehokkaasti kutinaa, kuumotusta sekä ihon yliherkkyyttä.

Ekoihmeen tuotteet ovat suomalaista pienyrittäjän valmistamaa luonnonkosmetiikkaa. Ekoihme Niityn Voimasalva sisältää mehiläisvahaa eli tämä voide ei ole vegaaninen.

Ainesosat: luomu auringonkukkaöljy,  siankärsämön kukka, saunakukka, maitohorsman lehti, mehiläisvaha, E-vitamiini, kamomilla eteerinen öljy

 

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Taika Yövoide
9,90

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Vartalo ja hygienia, Pihkasalvat ja muut tehovoiteet