Catteco Turve shampoopala

9,95


Catteco Turve shampoopala on erittäin hoitava shampoo erityisesti herkälle, kutiavalle ja hilseilevälle päänahalle.

Turve shampoo sisältää suomalaista Lehtopeatin hiuksille kehitettyä hoitoturvetta, laadukkaita kasviöljyjä sekä taipuisuutta lisäävää olutta. Tuoksuton ja vegaaninen Suomessa valmistettu shampoo.

Catteco Turve palashampoon sisältämä turve, hamppuöljy sekä himalajansuola rauhoittavat päänahkaa. Turve palashampoo pesee hiukset ja päänahan hellävaraisesti ilman sulfaatteja.

Catteco Merilevä on saippuapohjainen hiustenpesuaine eli se on valmistettu kasviöljyjä saippuoimalla. Kasviöljyistä valmistettu palashampoo on hyvin luonnollinen tapa pestä hiukset. Moni saippuapohjaiseen palashampooseen siirtyjä huomaa hiusten vahvistuvan ja tuuhentuvan ja saavan rakennetta. Voi kuitenkin olla, että saippuapohjaiseen hiustenpesuun siirtyminen vaatii totuttelua ja aluksi hiukset voivat tuntua hieman tahmaisilta. Voit myös valita heti shampoopohjaisen palashampoon kuten esim.Catteco Tyrnishampoon jos haluat olla varma, että hiuksesi ovat heti ensimmäisestä pesusta alkaen ilmavat ja tahmattomat.

Suomessa valmistettua vegaanista luonnonkosmetiikkaa. 100% luonnonmukainen.

Inci: Oliiviöljy, Kookosöljy, Risiiniöljy, Hamppuöljy, Luomu Sheavoi, Aqua / Olut, Turve, Kauraöljy, Himalajan Ruususuola, Natriumlaktaatti

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Hiukset ja parta, Catteco, Palashampoot (saippuapohjaiset), Tuoksuttomat ekotuotteet