Candle Light Story Siivoussaippuaraaste, Laventeli

9,90


Candle Light Story Siivoussaippuaa valmiiksi raastettuna. Lumoava Provencian Lavender on monen suosikki. 100g.

Tykkäätkö käyttää siivoussaippuaa nimenomaan raastettuna? Siinä tapauksessa kannattaa säästää itsesi työläältä raastamisvaiheelta ja ostaa siivoussaippua valmiiksi raastettuna.

Candle Light Storyn Annina valmistaa kaikki siivoussaippuat itse käsityönä. Siivoussaippuaa valmistettaessa saippua valetaan isoon muottiin, jonka Annina leikkaa saippuan sopivasti kovetuttua. Muotti ei välttämättä jakaudu ihan tasaisesti siivoussaippuan kokoisiksi palasiksi, mutta hävikkiä ei synny kun päätypaloista ja mahdollisista hukkapaloista Annina raastaa siivoussaippuaraastetta.

Siivoussaippua on monipuolinen ekosiivousaine. Se soveltuu lähes kaikkien kodin pintojen puhdistukseen. Siivoussaippuaraaste soveltuu erinomaisesti kodin yleispesuun, kuten lattioiden pesuun ja ikkunanpesuun ja saunanpesuun. Siivoussaippua on rasvatonta eikä kerrytä mitään jäämiä kodin pinnoille.

Siivoussaippuaraasteen käyttö: Lisää 1-2rkl saippuaraastetta 5 litraan vettä ja käytä sellaisenaan.
Tai valmista ekologinen siivousuihke lisäämällä suihkepulloon 1-3tl saippuaraastetta ja noin puoli litraa lämmintä vettä. Suihke säilyy 1-2 viikkoa. Ei vaadi pois huuhtelua.
Siivoussaippua on emäksistä ja on siksi erittäin hyvä ekosiivousaine rasvalialle.

Valmistusmaa: Suomi

Candle Light Storyn siivoussaippualla on Avainlippu-merkki.

INCI: sodium cocoate (kookosrasva), aqua (vesi), lavendula angustifolia (laventelin eteerinen öljy), titanium dioxide, iron oxide, tin oxide (luonnollinen mica-väri).

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Candle Light Story siivoussaippua, Provencian Lavender Candle Light Story siivoussaippua, Provencian Lavender
13,50 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Ekosiivous, Candle Light Story, Siivoussaippuat