Bambu Saippua-alusta

6,95


Näppärä ja kivannäköinen bambusta valmistettu saippua-alusta sopii moneen sisustukseen. Mitat: Koko 8,5 x 11,5 cm

Keveän bambuisen saippua-alustan etuna on keveys. Alusta ei mene pudotessaan rikki. Bambuinen saippua-alusta on myös melko edullinen, joten näitä raaskii ostaa useammankin niin, että kaikki palatuotteet saavat oman alustan. Bambuinen saippua-alusta on reilunkokoinen ja selät vastakkain tähän mahtuu kaksikin Famon pöllöä istumaan.

Valmistettu nopeakasvuisesta ja ekologiseksi sanotusta bambusta. Valmistusmaa: Kiina, Valmistuttaja: Tuisa

Vinkki: Kirjoita saippa-alustan reunaan saippuan tai palashampoon käyttäjän tai tuotteen nimen niin mahdollisesti erilaiset shampoot ja saippuat eivät mene sekaisin. Saippua-alustan reunassa on tilaa vaikka Dymo-tarralle.

Huomaa: Vaikka bambu saippua-alusta ei todennäköisesti hajoa pudotessaan, ei tämä alusta välttämättä ole aivan ikuinen. Jatkuvasti kosteana ollessaan bambu voi jossain vaiheessa tummua eikä saippua-alustaa ole valmistettu yhdestä kappaleesta eli säleikön liimaukset voivat jossain vaiheessa vaatia uusimista. Tämä bambu saippua-alusta on kuitenkin osoittautunut melko pitkäikäiseksi ja liimaukset ovat hyvin kestäneet kosteutta.

Kiinassa valmistettu bambu-alusta ei ole Oranssin Oravan ekologisin alusta. Jos haluat ekologisemman vaihtoehdon niin valitse kotimainen keraaminen tai yhdestä kappaleesta valmistettu puinen saippua-alusta.

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Tuisa Oy: Bambu ja Sade, Saippua-alustat, Ekokodin Tarvikkeet