Kaurilan Sauna Aprikoosi Shampoo 90g

Tällä hetkellä loppuunmyyty.

14,90

Kaurilan Sauna Aprikoosi palashampoo on muhkeasti vaahtoava, täysin luonnonmukainen ekotuote kauniissa rasiassa. Sopii erityisesti ohuille ja hennoille sekä rasvoittuville hiuksille. Vahvistaa ja tekee hiuksiin runsautta.

Kaurilan Saunan palashampoo sopii parhaiten käsittelemättömille hiuksille, joihin kaivataan ryhtiä ja runsautta. Kaurilan Sauna aprikoosi palashampoo on hiustenpesuun tarkoitettu palasaippua.

Palashampoon käyttö: Hiero palaa märkiin hiuksiin. Vaahdota hyvin. Huuhtele huolella lämpimällä vedellä.

Joillekin saippuapohjainen palashampoo saattaa jättää alkuun hieman tahmaisen tunnun, mutta Kaurilan Saunan palashampoot ovat saippuapohjaisiksi tuotteiksi erittäin vähän tahmaavia ja mikäli pientä "tahmausta" muutamalla ensimmäisellä käyttökerralla tuntuisikin, se yleensä loppuu hiusten totuttua uudenlaiseen pesuaineeseen.

Oranssi Orava suosittelee tätä shampoopalaa sellaiselle, joka etsii mahdollisimman luonnonmukaista, mutta hyvin pesevää ja vaahtoavaa shampoota.

Ainesosat: aprikoosinsiemenöljy, rypsiöljy, risiiniöljy, kookosrasva

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Hiukset ja parta, Kaurilan Sauna, Palashampoot (saippuapohjaiset), Tuoksuttomat hius-ja partatuotteet